AFRICA
Exotic beach
Exotic beach

Africa - un continent al contrastelor

Al doilea cel mai mare continent din lume, Africa, gazduieste unele dintre cele mai frumoase, mai interesante si mai fascinante tari. De la Piramidele din Egipt la Bisericile din Lalibela (Etiopia), de la relicvele comertului cu sclavi din Africa de Vest la plajele si pitorescul oraselor tunisiene, de la mozaicul rasial al Africii de Sud la culorile Marocului, Africa iti ofera cele mai diverse posibilitati de a cunoaste o lume a contrastelor si obiceiuri diverse.

Insula Focilor

Insula Robben sau "Insula Focilor", asa cum se traduce, este o insula in Golful Table, la 6,9 km vest de coasta maritima a orasului Bloubergstrand, Cape Town, Africa de Sud. Este cunoscuta si pentru fosta inchisoare, unde au fost detinuti 3 dintre presedintii Africii de Sud. Laureatul Premiului Nobel pentru Pace, Nelson Mandela, a fost inchis aici timp de 18 ani si a executat munca silnica in spatele gratiilor, inainte de caderea apartheidului. Pe langa acesta se numara si Kgalema Motlanthe si actualul presedinte, Jacob Zuma.

Insula Robben face parte din patrimoniul national al Africii de Sud, fiind inclusa si pe Lista Patrimoniul Mondial UNESCO

 

Echipa Paralela 45 Experience

<B>Florin POPESCU</B>
Florin POPESCU
General Manager
<B>Ionela TURCU</B>
Ionela TURCU
Branch Office Manager Cantemir
<B>Elena EFTIMIE</B>
Elena EFTIMIE
Branch Office Manager Colentina
<B>Gabriela Raluca NEDEA</B>
Gabriela Raluca NEDEA
Agent Turism Cantemir
<B>Elena ISTRATE</B>
Elena ISTRATE
Agent Turism Cantemir
<B>Mirela DUGU</B>
Mirela DUGU
Agent Turism Colentina

Asigurari medicale si storno

Solicita oferta