Iti poti face asigurarea de calatorie simplu si usor, totul la un click distanta

https://www.magroup-online.com/WL/WHL/RO/ro?agency=35568634

Conditiile de asigurare calatorie in strainatate Mondial Assistance

Este important sa te asigurari ca alegi pachetul de asigurare care ti se potriveste.

Citeste conditiile de asigurare inainte de a-ti incheia polita de asigurare.

Mai jos vom detalia toate produsele: Asigurarea medicala de calatorie / Asigurarea Storno

Asigurarea Storno

In cazul Acoperirii pentru Anularea Calatoriei, protectia prin asigurare incepe o data cu incheierea contractului de asigurare (emiterea politei de asigurare) si se incheie o data cu inceperea calatoriei. Incheierea asigurarii si plata primei pentru pachetele de asigurare cu protectie in cazul anularii calatoriei trebuie sa se efectueze in ziua rezervarii calatoriei sau in maxim 3 zile de la data achizitionarii pachetului turistic. In cazul in care incheierea asigurarii se face mai tarziu, vor fi asigurate doar acele evenimente care au loc incepand cu a 10-a zi dupa incheierea asigurarii (exceptii: accident, deces, eveniment elementar).

 In cazul in care rezervarea calatoriei se face cu mai putin de 30 de zile inainte de plecarea in calatorie, polita de asigurare se poate incheia in maxim 3 zile de la data achizitionarii pachetului turistic.

Asigurarea medicala de calatorie te protejeaza financiar impotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul calatoriei tale in afara tarii. Cu asigurarea medicala de calatorie scapi de grija acestor costuri neprevazute, aceasta fiind preluata de Mondial Assistance.

Beneficiezi si de alte acoperiri cu asigurarea medicala de calatorie Mondial Assistance, precum asistenta de urgenta non-stop, asigurare de accident si asigurarea bagajelor.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0724514592 / 0748148068 sau trimiteti e-mail pe adresa: colentina@paralela45experience.ro

Descarca documentele utile
PID My Safe Travel
Conditii My Safe Travel
Flyer Produse Mondial Assistance
PID My Safe Storno
Conditii My Safe Storno
Flyer Produse Mondial Assistance
PID My Safe Essential
Conditii My Safe Essential
Flyer Produse Mondial Assistance
PID My Safe Full
Conditii My Safe Full
Flyer Produse Mondial Assistance
PID My Safe Optim
Conditii My Safe Optim
Flyer Produse Mondial Assistance
Solicita oferta