Conditii de calatorie

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de calatorie

CONDIȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL

Persoanele care sosesc în acest stat pe cale aeriană sau maritimă trebuie să prezinte un test molecular (tip RT-PCR) cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 ore anterior îmbarcării în aeronavă/navă.

 

Copiii cu vârsta de până la 7 ani sunt exceptați de la măsura prezentării testului molecular tip (RT – PCR) pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.

 

CONDIȚII DE PĂRĂSIRE A TERITORIULUI NAȚIONAL:

Toți pasagerii care părăsesc Capul Verde trebuie să dețină un certificat medical din care să rezulte că au fost testați (tip RT-PCR), cu cel mult 72 de ore anterior, pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, iar rezultatul este negativ.

Tranzitul internațional este permis, în funcție de condițiile de acces în statele de destinație.

 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

Condițiile în care se efectuează deplasările aeriene și maritime între insulele Republicii Capului Verde se pot modifica la intervale scurte de timp, în funcție de evoluțiile locale.  

Purtarea măștii este obligatorie în toate locurile publice.

Toate activitățile culturale, recreative, sportive și de agrement care implică grupuri mari de persoane sunt interzise până la o notificare ulterioară. Sunt autorizate întâlnirile private limitate la maximum 10 persoane, într-un cadru familial.

 

FOARTE IMPORTANT!

Va rugam sa consultati si informatiile oficiale de pe site-ul MAE.ro, aceasta pagina nu este oficiala, este doar de informare.

https://www.mae.ro/travel-conditions/29355#709

Pentru compania partenera Paralela 45 Experience, asiguratorul este Mondial Assistance iar datele de contact sunt urmatoarele: daune@mondial-assistance.at sau +40 21.312.22.37.

Conditiile de asigurare calatorie in strainatate Mondial Assistance

Protectie inainte si dupa plecarea in vacanta - protectie in cazul imbolnavirii cu covid 19 - click AICI

Document de informare privind produsul de asigurare - click AICI

Conditii generale de asigurare - click AICI

Pentru informatii suplimentare sunati la 0724514592 sau 0748148068

vezi mai mult

Formular intoarcere in Romania
Location and tax form Cape Verde
Conditii de calatorie Cap Verde
Informatii utile Cap Verde
Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru Capul Verde
×

CAMPANIE MARTISOR

Cu ocazia sosirii primaverii, in perioada 01.03 - 08.03.2024, va oferim un extra discount pentru rezervarile efectuate EXCLUSIV ONLINE. Folositi la rezervarea ONLINE codul de reducere MARTISOR2024 si beneficiati de un extra discount de 25 euro/rezervare (reducere cumulata cu alte reduceri aplicate de Early Booking, Oferte Speciale, etc). Codul de reducere MARTISOR2024 este valabil pentru rezervarile efectuate in perioada 01.03 - 08.03.2024. Oferta valabila pentru rezervarile tip pachet/sejur (cazare +transport) cu o valoare minima de 1200 euro/rezervare.
Solicita oferta