Parc

Parc

Capacitate: 94 camere 195 locuri Servicii: parcare, lift, baza de tratament, biliard, discoteca, sala de sport, teren de sport, gradinita pentru copii, cinema, sala de conferinte, coafor si cosmetica, agentie de turism, se accepta carti de credit, seif, restaurant, terasa restaurant, bar, room service. Turistii trebuie sa se prezinte la baza de tratament din statiune, atat cu o copie a recomandarii medicale cat si cu bilet de trimitere de la medicul de familie, bilet care va avea inscris numarul contractului pe care acesta il are incheiat cu Casa de Sanatate, adeverinta de salariat cu dovada platii CASS sau cupon pensie.
CAZARE
de la
EUR3345EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Former Ceausescu's Vila Crizantema
CAZARE
de la
EUR3699EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Former Ceausescu's Vila Crizantema
CAZARE
de la
EUR3814EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Belvedere

Belvedere

in centrul statiuni vezi hotelul pe harta
        Baile Govora se afla in judetul Valcea, in zona depresionara subcarpatica din nord-estul Olteniei, la 21 km de Ramnicul Valcea, pe o derivatie a soselei catre Horezu si Targu-Jiu, la o altitudine de 360-380 m,situata intr-o regiune de dealuri si coline acoperite de paduri  de fag , stejar, molid, brad si salcam, in suprafata de 370 ha.         Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national. Astfel, in statiune se gasesc: spatii comerciale , banca, schimb valutar, agentie loto,  sali de conferinte, asistenta medicala permanenta si mijloc de transport pentru urgente medicale, asistenta medicala balneara,  punct farmaceutic, centru de informare turistica, muzeu de arheologie, locuri de promenade illuminate si amenajate, terenuri sportive, terenuri de joaca pentru copii, parc balnear de cca. 15 ha.
CAZARE
de la
EUR4547EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
HOTEL PALACE

HOTEL PALACE

RO Localizat in centrul parcului balnear din Baile Govora, hotelul Palace beneficiaza de un ambient linistitor, ce ofera oaspetilor confortul unui sejur deosebit. /EN Located in the center of the spa park in Baile Govora, Palace Hotel has a soothing atmosphere, which offers guests the comfort of a special stay.
CAZARE
de la
EUR4878EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Oltenia

Oltenia

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Oferind un restaurant cu mancaruri romanesti traditionale, Hotelul Oltenia este situat in Baile Govora.Fiecare camera are televizor, balcon si zona de relaxare. De asemenea, camerele au baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. Unele camere ofera aer conditionat si o zona de relaxare.Tratamentebalneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratariiurmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice,reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele mineraleiodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.Procedurimajore : aerosoli individuali,pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, baigalvanice.Proceduriadiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie,ultrasunete, solux,  kinetoterapie degrup la sala, cura de teren, ultraviolete.Agrement/Sport:piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod,sala fitness, jacuzzi). Perioada defunctionare: 15.06 - 15.09.2021.Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la piscina exterioara si la centrulSPA, in perioada de functionare a acestora. Pentru a beneficia detratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul  - tip de trimitere de la medicul de familiesau medicul specialist si cardul de sanatate. In  tariful pentru tratament sunt cuprinse douaconsultatii medicale (una la venire si una la plecare) si trei proceduri detratament / zi / persoana.PENTRU COPIII CU VARSTA DE PANA LA 12 ANI  SE ACORDA GRATUIT 2 PROCEDURI DE TRATAMENT PE ZI IN BAZA BILETULUI DE TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE SI A COPIEI CERTIFICATULUI DE NASTERE.
CAZARE
de la
EUR5863EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Palace
CAZARE
de la
EUR6571EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii