Coloanele de Bazalt, Lacul de Smarald si Vulcanul Racos

 
Transport
Plecari 13.03, 27.03, 17.04.2021
Oferta speciala
de la
 
2976
persoana

Coloanele de Bazalt, Lacul de Smarald si Vulcanul Racos! 

TARIF Standard – 145 Lei/pers

Grup restrans: 8 pers.

Date de plecare 2021 : 13.03, 27.03, 17.04

Itinerariu: BUCUREȘTI – BRASOV – BUCURESTI

ATENTIE! ***Se recomanda utilizarea de incaltaminte adecvata pentru parcurgerea traseelor (bocanci, cizme sau incaltari cu talpi profilate) care pot fi alunecoase datorita solului (namol, pietris etc)

Plecare ora 06:00 – din Piata Victoriei pe traseul Bucuresti – Racos (255 km – aprox 3h30). Localitatea Racoș se află cam la o oră de Brașov ( 68 km) și are în imediata apropiere trei locuri interesante: Vulcanul de la Racoș, Coloanele de bazalt și Lacul de smarald. Primul obiectiv atins in aceasta incursiune il reprezinta Coloanele de bazalt de la Racoş. Coloanele de bazalt de la Racoş, din frumosul defileu al Oltului săpat în Munţii Perşani, impresionează prin înălțimea lor de 10 – 15 m. Aceste formațiuni au luat naștere prin răcirea rapidă a lavei vulcanice, având înălțimi între 10-15 metri și alcătuiesc o arie protejată de interes național. In continuare, ne indreptam spre Lacul de Smarald, denumire provenită de la culoarea apei, despre care se spune că ar avea o adâncime de 10 metri. Lacul de Smarald s-a format în urma topirii zăpezilor și a precipitațiilor. Geologii spun că locul este asemănător cu cel de la vulcanul Etna, unde se găsesc aceleași tipuri de roci și culori. Ultima oprire o vom face la Vulcanul Racos sau Vulcanul Stins. Vulcanul Stins este mărturie a activității vulcanice din zona Racoș. Peisajul este unul desprins din filme, parcă selenar. Vegetația este puțină, predomină coniferele, iar solul este format din rocă roșie, contrastul de culori fiind neobișnuit, dar în același timp foarte frumos. Ne indreptam apoi catre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de traficul rutier.

 

***Se recomanda utilizarea de incaltaminte adecvata pentru parcurgerea traseelor (bocanci, cizme sau incaltari cu talpi profilate) care pot fi alunecoase datorita solului (namol, pietris etc)

Inclus

 • Transport cu microbuz 8+1
 • Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
 • Ghid de turism insotitor

 

Neinclus

 • Alte taxe/servicii/cheltuieli personale

 Conditii generale

 • Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 7 de persoane.
 • Transportul este asigurat cu microbuz/miniautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional. Clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.
 • In cazul nerealizarii grupului minim, programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.
 • Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice dar fara a afecta structura programului.
 • Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.
 • Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.
 • Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 30% la înscriere, diferența cu 21 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare / de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale; penalizare 100% in caz de anulare.

Cerere oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.

×

CAMPANIE MARTISOR

Cu ocazia sosirii primaverii, in perioada 01.03 - 08.03.2024, va oferim un extra discount pentru rezervarile efectuate EXCLUSIV ONLINE. Folositi la rezervarea ONLINE codul de reducere MARTISOR2024 si beneficiati de un extra discount de 25 euro/rezervare (reducere cumulata cu alte reduceri aplicate de Early Booking, Oferte Speciale, etc). Codul de reducere MARTISOR2024 este valabil pentru rezervarile efectuate in perioada 01.03 - 08.03.2024. Oferta valabila pentru rezervarile tip pachet/sejur (cazare +transport) cu o valoare minima de 1200 euro/rezervare.
Solicita oferta