Conditii de calatorie

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de calatorie

Conditii de calatorie in Dubai:

Intrarea în Dubai este permisă cu paşaportul valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țară.
 
Este permisă intrarea în scop turistic a cetățenilor străini în Emiratul Dubai.
Turiștii trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de îmbarcare.
 La sosirea pe aeroportul din Dubai se efectuează un alt test molecular tip PCR, rezultatul fiind trimis pe telefonul mobil. Este obligatorie respectarea măsurii de autoizolare până la recepționarea rezultatului prin mesaj tip SMS (aproximativ 24-48 ore).  
 Personalul companiilor aeriene poate refuza îmbarcarea pasagerilor dacă aceștia prezintă simptome ale infecției cu virusul SARS-CoV-2.
 Turiștii care se deplasează pe cale aeriană către Dubai trebuie să se asigure că îndeplinesc toate condițiile pentru intrarea în Emiratele Arabe Unite, să dețină o asigurare medicală internațională care să acopere şi costurile tratării COVID-19 și să completeze o declarație de sănătate la sosirea pe aeroportul din Emiratele Arabe Unite.
 Este obligatorie descărcarea aplicației „Al Hosn” de monitorizare a deplasărilor (COVID-19 DXB) și completarea datelor personale, deoarece aceasta facilitează coordonarea și comunicarea facilă cu autoritățile din domeniul sănătății în cazul în care apar simptome specifice COVID-19.
 Toate persoanele vor fi supuse măsurării temperaturii corporale la sosire. Dacă un călător este suspectat că prezintă simptome specifice COVID-19, autoritățile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei în cauză unui nou test, chiar dacă deține deja un test molecular tip PCR cu rezultat negativ. În această situaţie, până la recepționarea rezultatului testului în aproximativ 48 ore, persoana testată este plasată în izolare. În situația unui rezultat pozitiv, persoanele trebuie să completeze datele personale în aplicația COVID-19 DXB și să se izoleze într-o locație indicată de autorităţi, pentru o perioadă de 14 zile, pe cheltuială proprie.
 
Persoanele care au intrat în contact cu persoane diagnosticate cu COVID-19 pe teritoriul Emiratului Dubai trebuie să intre în autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 10 zile - chiar dacă nu au prezentat niciun simptom. Perioada de 10 zile începe din ziua în care au fost expuși unui caz COVID-19 confirmat.
 Persoanele care au fost vaccinate, fie ca voluntari în cadrul testelor clinice de fază 3 ale vaccinului, fie în cadrul campaniei naționale de vaccinare, nu vor fi plasate în carantină la întoarcerea în Dubai.
 Foarte Important!
Va rugam sa consultati si informatiile oficiale de pe site-ul MAE.ro, aceasta pagina nu este oficiala, este doar de informare.
https://www.mae.ro/node/52012
 Pentru compania partenera SC Paralela 45 Experience SRL, asiguratorul este Mondial Assistance iar datele de contact sunt urmatoarele: daune@mondial-assistance.at sau +40 21.312.22.37.
Conditiile de asigurare calatorie in strainatate Mondial Assistance
Protectie inainte si dupa plecarea in vacanta - protectie in cazul imbolnavirii cu covid 19 - click AICI
Document de informare privind produsul de asigurare - click AICI
Conditii generale de asigurare - click AICI
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati via email: colentina@paralela45experience.ro sau telefon: 0724514592 / 0748148068

 

vezi mai mult

Formular intoarcere in Romania
Informatii utile
Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru Dubai
Solicita oferta