Oferta valabila pentru rezervarile ONLINE efectuate in perioada 15-17.03.2024

Oferta Expirata
00
zile
:
00
ore
:
00
min
:
00
sec

Experience E-Weekend! Weekend-ul viitor!

Coduri de reduceri pentru:
1
Pachete

Festivalul reducerilor E-Weekend ! In acest week-end, reduceri pentru: EGIPT

Va oferim un extra-discount pentru rezervarile efectuate EXCLUSIV ONLINE (SI ACHITATE CU CARDUL, AVANS SAU TOTAL IN FUNCTIE DE CAZ) in perioada 15.03 - 17.03.2024.

Folositi la rezervarea ONLINE codul de reducere PACHET0303 si beneficiati de un extra-discount de 30 EURO / rezervare (reducere cumulata cu alte reduceri aplicate de Targ, Early Booking, Oferte Speciale, etc).

Oferta valabila pentru rezervarile tip pachet / sejur (cazare + transport) cu o valoare minima de 1450 EURO / rezervare, cu destinatia EGIPT! 

2
Turism Individual

Festivalul reducerilor E-Weekend ! In acest week-end, reduceri pentru: BULGARIA

Va oferim un extra-discount pentru rezervarile efectuate EXCLUSIV ONLINE (SI ACHITATE CU CARDUL, AVANS SAU TOTAL IN FUNCTIE DE CAZ) in perioada 15.03 - 17.03.2024.

Folositi la rezervarea ONLINE codul de reducere CAZARE0303 si beneficiati de un extra-discount de 20 EURO / rezervare (reducere cumulata cu alte reduceri aplicate de Targ, Early Booking, Oferte Speciale, etc).

Oferta valabila pentru rezervarile tip cazare cu transport individual cu o valoare minima de 650 EURO / rezervare, cu destinatia BULGARIA! 

3
Asigurari

Comenzile pentru asigurari, facute in perioada de promotie "E-Weekend" iti aduc reduceri suplimentare!

Trimite un email in perioada promotiei pe rezervari@paralela45experience.ro si solicita o cotatie pentru o asigurare medicala, storno sau storno + medicala.

In prima zi lucratoare (ziua de Luni) iti raspundem si iti facem o oferta. 

• Daca iti convine oferta si ai deja o rezervare (produs turistic) facuta la noi, primesti 5% reducere suplimentara fata de tariful ofertat pentru achizitia politei.

• Daca ai facut o rezervare (produs turistic) la noi in cadrul promotiei "E-Weekend" si iti convine oferta de asigurare trimisa, primesti 10% reducere suplimentara fata de tariful ofertat pentru achizitia politei.

Cauta aici vacanta ta!

Echipa Paralela 45 Experience

<B>Florin POPESCU</B>
Florin POPESCU
General Manager
<B>Ionela TURCU</B>
Ionela TURCU
Branch Office Manager Cantemir
<B>Elena EFTIMIE</B>
Elena EFTIMIE
Branch Office Manager Colentina
<B>Elena ISTRATE</B>
Elena ISTRATE
Agent Turism Cantemir

Asigurari medicale si storno

Solicita oferta