PARALELA 45 EXPERIENCE prețuiește fidelitatea!

Călătorește și beneficiază de reduceri la pachetele de servicii turistice tip SEJUR sau CIRCUIT , achiziționate direct de la noi! Alege să faci parte din EXPERIENCE TRAVEL CLUB!

Datorită turiștilor loiali, care s-au convins de seriozitatea agenției și  de agentii de turism bine pregatiti, care ofera consultanta de calitate, am reusit sa ne extindem, sa avem doua sedii in Bucuresti si sa marim portofoliul de clienti

Prin acest program de loialitate, dorim să recompensăm susținerea și încrederea acestora, dar și să demonstrăm cât de importanți sunt pentru noi!

Regulament Oficial al Programului de Fidelitate “Experience Travel Club”

 

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de catre PARALELA 45 EXPERIENCE SRL, cu Sediul social: Str. Capreni nr.6A, sect.2, Bucuresti, Punct de lucru 1: Sos Fundeni nr.163D, sect.2, Bucuresti, Punct de lucru 2: Bd Dimitrie Cantemir, Nr 16, Bl 6, Sc 3, Ap 65, Parter, sector 4, Bucuresti, cu adresa de corespondenta in  Sos Fundeni nr.163D, sect.2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului din 2016,  sub numarul J40/16914/2016, cod unic de inregistrare RO36874168, atribut fiscal RO, capital social 25 000 lei, reprezentata prin Florin Popescu in calitate de Administrator denumita in continuare INTERMEDIAR.

Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament").

Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din sediile “Paralela 45 Experience” si pe site-ul www.paralela45experience.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

 Paralela 45 Experience iti rasplateste fidelitatea!

Prin intermediul acestui voucher de fidelitate, turistii nostri vor beneficia de discounturi la fiecare excursie achizitionata in agentiile proprii Paralela 45 Experience, pentru produsele turistice de tip: Sejur cu avionul / autocarul, Croaziere, Circuite cu avionul / autocarul sau City Break. Biletele de avion / autocar sau cazarile individuale achizitionate separat, nu se califica la programul de fidelizare.

Programul consta in acumularea de vouchere de fidelitate valorice de catre turist pe care le poate preschimba in reduceri din valoarea pachetelor turistice achizitionate.

Datorită turiștilor loiali, care s-au convins de seriozitatea agenției și  de agentii de turism bine pregatiti, care ofera consultanta de calitate, am reusit sa ne extindem, sa avem doua sedii in Bucuresti si sa marim portofoliul de clienti.

Prin acest program de loialitate, dorim să recompensăm susținerea și încrederea acestora, dar și să demonstrăm cât de importanți sunt pentru noi!

Pentru mai multe detalii vizitati agentiile noastre din Bucuresti.

Va invitam sa beneficiati de avantajele pe care le ofera Voucherul de fidelitate “Experience Travel Club

 

Paralela 45 Experience – O lume intr-o singura agentie!

 

Regulamentul programului “Experience Travel Club” PARALELA 45 EXPERIENCE

Pentru a intra in posesia unui Voucher de Fidelitate “Experience Travel Club” trebuie sa achizitionati o vacanta prin agentia SC PARALELA 45 EXPERIENCE SRL.

Formularul de aderare la “Experience Travel Club” se va trimite automat de catre agentie, odata cu informatiile utile / informatiile de imbarcare si documentele de calatorie conform pachetului achizitionat.

La acest program se poate participa numai prin semnarea formularului de aderare.

Poate fi membru al programului de fidelitate “Experience Travel Club” orice persoana fizica care are domiciliul in Romania, a implinit 18 ani si a calatorit cel putin o data cu Paralela 45 Experience.

Voucherul de fidelitate este nominal, insa  poate fi cedat oricarei alte persoana spre folosinta numai cu acordul scris al titularului.

Voucherul de fidelitate reprezinta proprietatea PARALELA 45 EXPERIENCE S.R.L.

Voucherul de fidelitate nu este un mijloc de plata; valoarea acumulata nu poate fi preschimbata in bani.

Falsificarea Voucherului de fidelitate se pedepseste conform Legii.

Emitentul isi rezerva dreptul de a refuza primirea voucherului ilizibil. La aparitia unor suspiciuni, angajatii Paralela 45 Experience pot verifica corectitudinea datelor cerand prezentarea voucherului si verificand identitatea participantului. In urma verificarilor, emitentul isi rezerva dreptul de a anula voucherul folosit neregulamentar.

Emitentul isi rezerva dreptul de a supraveghea modul de functionare a acestui program.

Pierderea sau furtul Voucherului de Fidelitate trebuie semnalata emitentului.

Paralela 45 Experience nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele daune rezultate din pierderea, distrugerea sau furtul Voucherului de Fidelitate.

 

ACUMULAREA SI UTILIZAREA VOUCHERELOR DE FIDELITATE:

Programul de fidelitate ofera posibilitatea acumularii de vouchere de fidelitate prin cumpararea de pachete turistice (Sejururi cu avionul / autocarul, Croaziere, Circuite cu avionul / autocarul sau City Break). Voucherele de fidelitate nu pot fi utilizate pentru achizitionarea biletelor de avion, a excursiilor de o zi sau cazari individuale.

Voucherele de fidelitate acorda drepturi la reduceri pentru o noua rezervare.

Voucherele de Fidelitate Paralela 45 Experience pot fi folosite oricand de posesorul acestora la plata facturii sale, ca si reducere, dupa cum urmeaza: 80 EUR pentru Sejur cu avionul / autocarul, Circuite cu autocarul, 100 EUR pentru Croaziere, Circuite cu avionul, City Break.

In momentul achizitionarii unui pachet turistic, posesorul poate opta pentru o singura operatie: acumularea de vouchere sau acordarea unei reduceri.

Voucherul de fidelitate este valabil 365 zile de la data emiterii, acumularea si preschimbarea de puncte in reduceri fiind posibila intr-un numar si pe o perioada limitata (maxim 12 luni de la acumulare). Reducerea reprezinta 1% din pretul total platit de catre client pentru pachetul achizitionat.

Exemplu:

Programe externe

a)     La un pachet in valoare de 1000 EUR, voucherul acordat este in valoare de 10 EUR

b)     La un pachet in valoare de 3000 EUR, voucherul acordat este in valoare de 30 EUR

c)     La un pachet in valoare de 5000 EUR, voucherul acordat este in valoare de 50 EUR

Programe interne (Romania)

a)     La un pachet in valoare de 1000 RON, voucherul acordat este in valoare de 10 RON

b)     La un pachet in valoare de 3000 RON, voucherul acordat este in valoare de 30 RON

c)     La un pachet in valoare de 5000 RON, voucherul acordat este in valoare de 50 RON 

Atentie, calculul se face pe fiecare rezervare in parte, nu pe totalul valorii acumulate din mai multe rezervari.

Daca un client efectueaza in decurs de 365 zile mai multe rezervari, va avea un numar egal de vouchere de fidelitate cu numarul rezervarilor efectuate. Turistul poate opta sa foloseaza fiecare voucher independent sau sa le cumuleze ca reducere pe o singura noua rezervare.

Daca pachetul achizitionat prin folosirea voucherului / voucherelor de fidelizare se anuleaza din cauza exclusiv a calatorului, se aplica penalitati conform contract si se anuleaza voucherele utilizate.

Daca se modifica perioada calatoriei, exclusiv din cauza calatorului, se reface rezervarea (daca programul permite acest lucru prin conditiile contractuale) la tariful din sistem din acel moment, fara a beneficia de voucherul de fidelitate. Voucherul utilizat se anuleaza.

Participantii la program sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si consimt ca datele cu caracter personal furnizate sa intre in baza de date a PARALELA 45 EXPERIENCE S.R.L. si sa fie utilizate/prelucrate in scopuri de marketing, corespondenta si evidente statistice.

Datele pot fi folosite numai de catre PARALELA 45 EXPERIENCE S.R.L. si de catre partenerii contractuali ai acesteia. PARALELA 45 EXPERIENCE S.R.L. se obliga sa respecte intru totul prevederile Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Titularul voucherului de fidelitate poate solicita, in conditiile legii, printr-o cerere intocmita intr-o forma scrisa, pe adresa PARALELA 45 EXPERIENCE S.R.L., Sos Fundeni nr.163D, sect.2, Bucuresti, exercitarea dreptului la accesul datelor sale cu caracter personal, a dreptului de a interveni asupra datelor si a dreptului de opozitie.

 

PARALELA 45 EXPERIENCE S.R.L. figureaza in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal.

 

vezi mai mult

Echipa Paralela 45 Experience

<B>Florin POPESCU</B>
Florin POPESCU
General Manager
<B>Ionela TURCU</B>
Ionela TURCU
Branch Office Manager Cantemir
<B>Elena EFTIMIE</B>
Elena EFTIMIE
Branch Office Manager Colentina
<B>Gabriela Raluca NEDEA</B>
Gabriela Raluca NEDEA
Agent Turism Cantemir
<B>Elena ISTRATE</B>
Elena ISTRATE
Agent Turism Cantemir
<B>Mirela DUGU</B>
Mirela DUGU
Agent Turism Colentina
Solicita oferta