Istanbul Vezi ce oferte ti-am pregatit
Istanbul
Istanbul

Conditii de calatorie

Foarte important! Incepand cu data de 15 martie 2021, toti pasagerii curselor aeriene care sosesc in Turcia au obligatia de a completa formularul de intrare de pe portalulhttps://register.health.gov.tr/ cu maxim 72 de ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Turciei. Formularul va fi prezentat la imbarcare, printat sau pe telefonul mobil. Dupa completarea formularului, va fi emis codul HES, in baza caruia turistii vor putea avea acces la transportul intern si cazare.

Orice neconcordanta cu legile in vigoare poate duce la neimbarcarea pe zborul in cauza! Va rugam sa va asigurati de completarea in timp util a formularului solicitat! 

20px
Iata cateva excursii optionale care se pot face daca va aflati in Istanbul:

 • Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului – Buyukada. Include transport cu tramvaiul pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Pret informativ: 60 EURO/persoana pentru un grup minim de 20 persoane.
  • Biserica Sfanta Sofia, Basilica Cisterna si Biserica Sfanta Irina: 50 EURO/persoana pentru un grup minim de 20 persoane. Servicii incluse: transport cu tramvaiul, intrari la cele trei obiective turistice, ghid local, insotitor de grup in limba romana.
Tarifele sunt valabile pentru sezonul estival 2021.

 

Pentru detaliile din Heybeliada si cum am explorat noi, va lasam acest filmulet drept marturie: https://www.youtube.com/watch?v=bHlxmpXAvpM&t=121s 
 
Daca ajungeti pe partea asiatica a Istanbulului, va recomandam Chamlika, detaliile le gasiti aici: https://florin-popescu.ro/2020/11/13/chamlika-istanbul-turcia/ 

Echipa Paralela 45 Experience

Florin POPESCU
Florin POPESCU
Branch Office Manager
Ionela TURCU
Ionela TURCU
Agent Turism
Eliza CONSTANTIN
Eliza CONSTANTIN
Agent Turism
Mirela SANDU
Mirela SANDU
Agent Turism
Solicita oferta