Conditii de calatorie

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de calatorie

Foarte important: orice persoană care sosește în Republica Italiană este obligată să completeze un formular digital de localizare a pasagerilor și să dovedească acest lucru transportatorului sau oricărei persoane desemnate să efectueze verificări. Formularul digital poate fi completat la următoarea adresă: https://app.euplf.eu

In vederea completarii formularului, facem urmatoarele precizari: la rubrica “seat number” care indica numarul locului in avion se va trece “TBA”. In pasul final, cel al declaratiei, trebuie selectata lista “C”, Romania aflandu-se in acest moment pe lista “C” a Italiei. Imediat dupa completarea formularului, se va transmite pe email codul QR pe care pasagerii trebuie sa il tipareasca sau sa il salveze in format electronic si sa il prezinte la ghiseul de check in din aeroport si oricarei autoritati care va solicita acest document.

 Toti cetatenii romani care calatoresc din Romania spre Italia sunt obligati sa prezinte:

Rezultatul negativ al unui test molecular (tip PCR) pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 48 de ore anterior intrării pe teritoriul italian.  Testele trebuie sa fie efectuate in laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie sa fie emise in limba engleza si sa contina numele și prenumele persoanei testate, precum si seria si numarul cartii de identitate sau ale pasaportului persoanei respective.

Pentru mai multe informații despre calatoriile in Italia, puteti consulta si pagina de internet: https://infocovid.viaggiaresicuri.it/

Toti pasagerii sunt obligati sa respecte intocmai regulile tarii spre care calatoresc. Agentia nu raspunde in cazul in care turistii nu prezinta documentele necesare sau in cazul in care documentele sunt incomplete.

Întrucat reglementarile se schimba dinamic, vă recomandăm cu tărie, înainte de a călători, să verificați întotdeauna condițiile de călătorie cu autoritățile sanitare și de frontieră oficiale și să vă asigurați că aveți cele mai recente informații. Este responsabilitatea dvs. să fiți la curent cu restricțiile de călătorie relevante, pentru a vă asigura că sunteți eligibil pentru a intra într-o țară și că sunteți apt să călătoriți.

 Pentru returul din Italia spre Romania:

 Conditiile de calatorie spre România sunt cele anuntate de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, Italia trecand pe lista rosie / lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat.

Informatiile prezentate mai sus se pot modifica, pentru informatii actualizate va rugam consultati www.mae.ro

 Foarte Important!

Va rugam sa consultati si informatiile oficiale de pe site-ul MAE.ro, aceasta pagina nu este oficiala, este doar de informare.

https://www.mae.ro/node/52058

 Pentru compania partenera Paralela 45 Experience, asiguratorul este Mondial Assistance iar datele de contact sunt urmatoarele: daune@mondial-assistance.at sau +40 21.312.22.37.

 Conditiile de asigurare calatorie in strainatate Mondial Assistance

Protectie inainte si dupa plecarea in vacanta - protectie in cazul imbolnavirii cu covid 19 - click AICI

Document de informare privind produsul de asigurare - click AICI

Conditii generale de asigurare – click  AICI

 Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati via email: colentina@paralela45experience.ro  sau telefon: 0724514592 / 0748148068

Location form Italy
Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru Italia
Solicita oferta