O zi cat o vacanta! Junii Brasovului si Sarbatoarea Primaverii

 
Transport
Plecari 2021 09.05
de la
 
2235
persoana

TARIF Standard - 109 Lei/pers

  Tarif seniori 55+/studenti - 99 Lei/pers

Tarif First Minute pana la 30.04.2021 - 99 Lei/pers

Grup minim 40 pers.

ATENTIE:

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;

* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

* Din motive obiective, exista posibilitatea ca data in care se va organiza parada sa se modifice.

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 06:30 in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), plecare ora 07:00 pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Campina - Sinaia – Predeal - Brasov.

Ca în fiecare an, în prima duminică după Paştele ortodox, are loc Parada Junilor. Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi a făcut cunoscut programul sărbătorii junilor, cea care atrage an de an mii de spectatori, mare parte dintre aceștia fiind turiști. In fiecare an, Junii Brașovecheni sosesc în Piața Unirii din Șchei pe la orele 11:00, pentru a se alătura Junilor din Șchei. Ieşirea Junilor in Duminica Tomii atrage atenţia prin pitorescul costumelor tradiţionale ale Junilor, frumuseţea cailor şi unicitatea tradiţiei. Parada călare prin Şchei şi prin Cetate are o mare însemnătate pentru comunitatea veche românească, ea având rolul de a afirma stăpânirea burgului săsesc de către românii din Şchei şi Braşovechi. 

Dupa parada, vizitam Muzeul Prima Scoală Românească din interiorul curții Bisericii Sfântul Nicolae din cartierul istoric Șcheii Brașovului. Primele cursuri în limba română au avut loc aici în 1583. Actuala clădire datează din anul 1760, fiind declarată monument istoric.

Facem o pauza pentru masa de pranz, apoi vizitam Biserica Neagra, unul dintre simbolurile oraşului Braşov, biserica parohială a Bisericii Evanghelice din România. Numele actual l-a primit după ce, în 1689, incendiul care a cuprins tot oraşul a tranformat-o într-o ruină. Iniţial ea purtase hramul Sfintei Maria. După Reforma Protestanta a fost cunoscută ca "Biserica Mare", însă denumirea populară de după incendiu,Biserica Neagră, a fost acceptată oficial în secolul al XIX-lea. Biserica Neagră este cea mai mare construcţie sacrală din România, cea mai mare biserică-hală la răsărit de Viena şi unul dintre cele mai mari lăcaşe de cult medievale de la domul Sf. Ştefan din Viena pînă la Hagia Sophia din Constantinopol. Cu excepţia Turciei, Biserica Neagră posedă cea mai mare colecţie de covoare orientale din Europa, datând din secolele XV-XVI. În turnul Bisericii Negre se află cel mai mare clopot mobil din România, cu o greutate de cca. 6.000 kg. Timp liber pentru cumparaturi.

In jurul orelor 16:30 plecam din Brasov si ne indreptam catre Bucuresti, unde vom ajunge in cursul serii, in functie de trafic.

SERVICII INCLUSE

SERVICII NEINCLUSE

 

 

Transport cu autocar clasificat;

Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali/ tarife informative;

Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);

Masa de pranz;

Insotitor de grup din partea agentiei.

Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;

 

Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

 

Tarife informative: Biserica Neagra – 10 Lei/pers; Prima Scoala Romaneasca -10 Lei/pers;

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA    

Orasul
Locul de intalnire
Ora
 
Orasul
Locul de intalnire
Ora
BUCURESTI
ACADEMIA MILITARA
07.00
 
PLOIESTI
Petrom - Metro
08.30
CAMPINA
Casa BUCUR- popas Km 92
08.45
 
SINAIA
GARA
09.45
PREDEAL
GARA
10.00
 
 
 
 

 

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul
Locul de intalnire
Ora
Tarif/pers.
€/sens
 
Orasul
Locul de intalnire
Ora
Tarif/pers.
€/sens
BRAILA
Parcare PENNY Sos. Buzaului
02.30
10 €/sens
 
BUZAU
McDonald’s Unirea
04.00
7 €/sens
FOCSANI
Benzinaria LUKOIL Centru
03.00
10 €/sens
 
GALATI
McDonald’s
02.00
10 €/sens

 

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Condiţii de plata/anulare - Excursii de 1 zi, sezon 2021
» Avans 30% la înscriere, diferența cu 40 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.
Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.

 

Cerere oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta