Conditii de calatorie

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de calatorie

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

Condiţii de intrare şi regim de şedere

Pentru cetăţenii români care se deplasează în Republica Maldive este necesară obţinerea vizei de intrare.

Vizele turistice se obțin pentru o perioada de cel mult 30 de zile direct de la punctele de trecere a frontierei (port, aeroport). Pentru acest tip de viză sunt necesare următoarele:

·   - pașaport valabil cel puțin 6 luni de la data sosirii;

·    - dovada continuării călătoriei după șederea în Maldive (ex. bilet avion);

·    - dovada mijloacelor financiare (100+50 USD / zi) sau rezervarea confirmată la o unitate de cazare din Maldive.

 Turiștii care călătoresc în Maldive pot obține viza la sosire. Turiștii trebuie să dețină o confirmare a rezervării hotelului pentru întregul sejur într-o unitate turistică înregistrată.

 Atenție! Toate categoriile de călători, inclusiv cei care au efectuat schema completă de vaccinare împotriva COVID-19, trebuie să dețină un rezultat negativ al unui test PCR pentru COVID-19, efectuat înainte de intrarea în Maldive.

Testul trebuie să fie efectuat cu cel mult 96 ore înainte de plecarea din primul punct de îmbarcare. În cazul în care pasagerul face un tranzit în timpul călătoriei, testul PCR inițial va fi valabil dacă tranzitul nu depășește 24 de ore.

 În cazul în care tranzitul depășește 24 de ore, persoana în cauză trebuie să mai efectueze un test PCR în termen de 96 de ore înainte de îmbarcarea în punctul de tranzit.

 Copiii cu vârsta de până la un an sunt exceptați de la măsura prezentării unui test PCR.

  Toți pasagerii care părăsesc acest stat și echipajul companiei aeriene trebuie să completeze formularul online privind sănătatea călătorilor.

 Formularul trebuie să fie depus cu cel mult 24 de ore înainte de plecare.

 Formularul de declarație de sănătate este disponibil pe portalul Maldive lmmigration: https://imuga.immigration.gov.mv/ 

 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

 Sunt permise deplasările dinspre insulele unde au fost depistate cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 către alte insule, cu condiția respectării măsurii de carantină pe insula de destinație.

Începând cu luna mai 2021, au fost instituite restricţii de circulaţie, în intervalul orar 21:00 – 04:00, în regiunea Greater Male’ (Malé, Hulhumalé and Villimalé). Deplasările între Male și celelalte insule sunt permise numai în scopuri esențiale.

Sunt interzise adunările mai mari de 5 persoane. Pentru organizarea oricărui eveniment este necesară aprobarea poliției.

 Foarte Important!

Va rugam sa consultati si informatiile oficiale de pe site-ul MAE.ro, aceasta pagina nu este oficiala, este doar de informare.

https://www.mae.ro/travel-conditions/44715

 Pentru compania partenera SC Paralela 45 Experience SRL, asiguratorul este Mondial Assistance iar datele de contact sunt urmatoarele: daune@mondial-assistance.at sau +40 21.312.22.37.

Conditiile de asigurare calatorie in strainatate Mondial Assistance

Protectie inainte si dupa plecarea in vacanta - protectie in cazul imbolnavirii cu covid 19 - click AICI

Document de informare privind produsul de asigurare - click AICI

Conditii generale de asigurare - click AICI

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati via email: colentina@paralela45experience.ro  sau telefon: 0724514592 / 0748148068

vezi mai mult

Formular intoarcere in Romania
Declaratie de sanatate Maldive
INFORMATII UTILE
Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru Maldive
Solicita oferta