Conditii de calatorie

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de calatorie

 

Momentan, Malta accepta pe teritoriul sau doar turistii vaccinati.

 Astfel, toti pasagerii care se imbarca in Romania cu destinatia MALTA trebuie sa prezinte:

1) Certificatul european digital COVID obtinut in urma vaccinarii cu schema completa; vaccinurile recunoscute de către Direcția Sanitară Malteză sunt: Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca (cu excepția loturilor 4120Z001, 4120Z002 si 412Z003)

*Copiii cu varsta intre 5 si 11 ani au obligatia de a detine un test molecular de tip PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 de ore inaine de sosirea in Malta si pot calatori doar insotiti de parinti sau reprezentanti legali care sunt in posesia Certificatului European de vaccinare iar copiii cu varsta mai mica de 5 ani pot calatori fara a prezenta un test Covid.

2) Formularul European Digital de Localizare a Pasagerului (PLF): https://app.euplf.eu/#/ 

Formularul poate fi completat oricand dar va trebui finalizat cu 24h-48h inaintea plecarii adaugand informatii legate de starea de sanatate si istoricul calatoriilor. In situatia in care pasagerul este minor sau o persoana dependenta, formularul poate fi completat de catre tutore, care va fi responsabil pentru veridicitatea informatiilor furnizate. Ulterior completarii formularului, se va genera un cod unic QR de sanatate, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hartie) la controlul de sanatate efectuat in aeroportul/portul de destinatie. Utilizatorul va receptiona si un e-mail care poate fi imprimat.

3) Formularul cu privire la starea sanatatii - Health Declaration Form (https://mia-prod-s3-cdn.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2021/06/MLA-PLF-HDF-2021.pdf )    

Vezi toate ofertele pentru Malta
City Break title City Break subtitle
Vezi toate ofertele pentru Malta
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Solicita oferta