O zi cat o vacanta! Manastirea Prislop - Castelul Corvinilor - Biserica Densus

 
Transport
Plecari 2023: 25-26.08, 29-30.09, 20-21.10
de la
 
5723
persoana
TARIF Standard - 279Lei/pers
  
Grup minim 40 pers.
 ATENTIE:
* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Intalnire cu ghidul insotitor la ora 23:00 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 23:30 pe traseul Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea - Sibiu – Sebes - Hunedoara.
Ajungem dimineata la Manastirea Prislop, unul din cele mai importante asezaminte ortodoxe din Transilvania si locul unde este inmormantat Parintele Arsenie Boca. Timp liber pentru rugaciune la mormantui Parintelui si la pestera Sfantului Ioan de la Prislop. Continuam spre Hunedoara, unde vom vizita Castelul Huniazilor (sec. XIV) transformat de Iancu de Hunedoara intr-un mare castel gotic (in sec. XV) unde admiram: portile cetatii, turnurile, santul exterior, capela, Sala Dietei, Palatul Administrativ. Timp liber pentru masa de pranz. Vom avea apoi ocazia sa vizitam Cetatea Deva, monument istoric si de arhitectura laica, cetate ce a fost construita la mijlocul secolului al XIII-lea pe Dealul Cetatii. Cetatea este un punct important turistic, starnind interesul vizitatorilor atat prin ruinele ei, cat si prin pozitia sa care domina orasul. Ne continuam traseul catre Giardini di ZoeGradinile aristocrate de la Banpotoc reprezinta munca de peste 15 ani a italianului indragostit de Romania. Giovanni Savatelli a faurit Giardini di Zoe cu dragoste pentru nepoata sa, Zoe, pentru tara noastra, dar si din pasiunea pentru gradinarit. Realizata in stil renascentist, impletit cu propria viziune, pe o suprafata de 3,5 de hectare (7 hectare impreuna cu pepiniera), gradina de poveste cuprinde mii de specii de plante, dar si decoruri si ornamente din piatra. Fantanile arteziene, bancile si cupolele din gard viu impreuna cu aleile din piatra, labirinturile si gradina terasata, fac din acest loc o destinatie de basm. Aici te poti pierde ore in sir admirand speciile de plante cultivate, iar eleganta locului si perfectiunea cu care a fost realizat tot decorul te lasa fara rasuflare.

Pornim apoi spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo. 

 

Intaln

Ajung

SERVICII INCLUSE

SERVICII NEINCLUSE

 

 

Transport cu autocar clasificat;

Asigurare medicala/ storno

Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);

Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali; tarife informative: intrarea la Gradini din Zoe: 10 RON/pers;

Insotitor de grup din partea agentiei.

Masa de pranz

 

Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 RON/pers;

 

Bacsisc/tips - echipaj (5 lei/zi/turist), inclusiv copii peste 6 ani

 

 Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA          
Orasul
Locul de intalnire
Orasul
Locul de intalnire
PITESTI
PETROM Pitesti Est (Podul Viilor)
SIBIU
Benzinaria MOL Calea Surii Mari
RM. VALCEA
BENZINARIA SOCAR
SEBES
ROMPETROL iesire Lancram
 
 
 
 
 
TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

 

Orasul
Locul de intalnire
Tarif/pers.
RON/sens
Orasul
Locul de intalnire
Tarif/pers.
RON/sens
BRAILA
Parcare PENNY Sos. Buzaului
125 RON/sens
BUZAU
Patinoar Restaurant Diana
115 RON/sens
FOCSANI
Benzinaria LUKOIL Centru
125 RON/sens
GALATI
McDonald’s Sala Sporturilor
125 RON/sens

 

 
*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.
Condiţii de plata/anulare - Excursii de 1 zi, sezon 2023
» Avans 40% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare (safe price) – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ hello sales; penalizare 100% in caz de anulare.
Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic.

Conditi

 

Cerere oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta