Marmaris Packages subtitle

Noi am fost acolo!

Lorem ipsum dolor sit amet

Nunc at nulla eget turpis malesuada lobortis at nec ex

Phasellus non ultricies nisl, id suscipit augue. Maecenas at enim tristique, posuere nunc sed, vehicula nisi. Curabitur volutpat magna commodo luctus mattis. Maecenas a lacus purus. Aenean varius ligula ante, eget gravida arcu dictum mollis. Morbi euismod id nulla eu dignissim. Quisque eu odio metus. Proin commodo dictum venenatis. Praesent imperdiet, mauris ut sollicitudin rhoncus, ex turpis commodo quam, at accumsan risus purus in turpis. Nam eu ligula ac est interdum mattis. Vestibulum semper id nibh in porta.
Excursii Optionale

DALYAN. Puteti petrece o intreaga zi in delta Dalyan, faimoasa pentru baile sale sulfuroase termale. Delta gazduieste anticul oras Caunos cu renumitele sale morminte sapate in stanca. Tot aici se afla si renumita Plaja a Testoaselor, o portiune ocrotita si frecventata de specia de testoase marine Caretta (testoase gigant).

INSULA CLEOPATREI. O zi speciala pe o insula speciala! Legenda spune ca nisipul alb de aici a fost adus special din Egipt de catre Marc Antonius pentru iubita sa Cleopatra, pentru a-i demonstra afectiunea. Celor ce isi doresc sa fie pentru o zi precum Antonius si Cleopatra nu le ramane decat sa viziteze aceste locuri.

FETHYE. O zi pentru a descoperi istoria regatului Licia! Orasul se gaseste aici, de cand locuitorii sai, licienii, au construit Telmessos (situl in jurul caruia s-a ridicat Fethiye) cu 3000 de ani in urma. Astazi, din stravechiul oras au ramas o serie de morminte rupestre liciene de piatra situate in stanca din spatele orasului.

DEMRE – MYRA. Demre, orasul antic, care pe vremuri purta numele de Myra, unde se afla scaunul episcopal si locul de inmormantare al Sf. Nicolae. Cele mai interesante locuri din aceasta zona sunt mormintele sapate in piatra si impodobite cu picturi fascinante si sculpturi bine conservate, in care poti vedea cum era viata in urma cu cateva milenii!

TURUL MARMARISULUI CU VAPORUL. Plimbare cu vaporasul de-a lungul coastei Marmarisului. In acesta zi puteti vizita golfuri izolate unde veti putea inota in apa limpede. Pranzul va fi oferit pe puntea vaporului. Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei.

PETRECETI TURCESTE. Puteti petrece o seara placuta la un spectacol organizat, unde veti avea parte de momente artistice unice, cu specific turcesc: dansuri populare turcesti, energici dansatori cazaci si vestitele dansatoare de belly-dance.

*Descrierea generala si preturile excursiilor optionale recomandate au doar titlu informativ.

vezi mai mult

Echipa Paralela 45 Experience

Florin POPESCU
Florin POPESCU
Branch Office Manager
Solicita oferta