Conditii de calatorie

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de calatorie

Cetățenii străini care călătoresc în Mauritius până la data de 30 septembrie 2021 şi prezintă dovada vaccinării vor fi testați la sosire (test tip PCR).

Pasagerii au obligația de a rămâne în stațiunea turistică unde sunt cazați în vederea testării în ziua a 7-a și a 14-a de la sosire. Va fi permisă deplasarea fără restricții pe teritoriul țării în baza rezultatelor negative ale testelor PCR.

Cetățenii străini care călătoresc în Mauritius începând cu data de 1 octombrie 2021 şi care prezintă dovada vaccinării şi rezultatul negativ al unui test tip PCR pentru COVID-19, efectuat cu 72 ore înaintea sosirii, vor putea intra în Mauritius fără restricții de deplasare şi obligația testării suplimentare.

Turiștii nevaccinați nu au acces în Mauritius.  

 

Foarte Important!

Va rugam sa consultati si informatiile oficiale de pe site-ul MAE.ro, aceasta pagina nu este oficiala, este doar de informare.

https://www.mae.ro/node/52058

 

Pentru compania partenera Paralela 45 Experience, asiguratorul este Mondial Assistance iar datele de contact sunt urmatoarele: daune@mondial-assistance.at sau +40 21.312.22.37.

 

Conditiile de asigurare calatorie in strainatate Mondial Assistance

Protectie inainte si dupa plecarea in vacanta - protectie in cazul imbolnavirii cu covid 19 - click AICI

Document de informare privind produsul de asigurare - click AICI

Conditii generale de asigurare – click  AICI

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati via email: colentina@paralela45experience.ro  sau telefon: 0724514592 / 0748148068

 

vezi mai mult

Formular intoarcere in Romania
Conditii de calatorie Mauritius
Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru Mauritius
Solicita oferta