O zi pe Valea Doftanei!

 
Transport
Plecari 06.02, 20.02, 15.05.2021
Oferta speciala
de la
 
2769
persoana

O zi pe Valea Doftanei! Istorie, peisaj, aventura si…cascavea!

TARIF Standard – 135 Lei/pers

Grup restrans: 8 pers.

Date de plecare 2021 : 06.02, 20.02, 15.05

Itinerariu: BUCUREȘTI – ZONA PRAHOVA – BUCURESTI

ATENTIE! ***Se recomanda utilizarea de incaltaminte adecvata pentru parcurgerea traseelor (bocanci, cizme sau incaltari cu talpi profilate) care pot fi alunecoase datorita solului (namol, pietris etc)

Plecare ora 7:30 – Piata Victoriei. Prima vizita din program va fi la Casa memoriala Nicolae Grigorescu, pictata de Gheorghe Tattarescu in anul 1864. Muzeul Memorial „Nicolae Grigorescu” din Câmpina reprezintã locul în care pictorul Nicolae Grigorescu și-a trãit ultimii ani de viațã. În timpul Primului Rãzboi Mondial, casa a adãpostit Cartierul General German, perioadã în care casa a fost incendiatã. O parte din obiecte au putut fi salvate, ceea ce a fãcut posibilã reconstituirea casei artistului. În prezent, edificiul adãpostește piese de mobilier, creații și obiecte autentice, de la fotografii pânã la dedicații ale contemporanilor și tablouri remarcabile ale marelui pictor. Ne continuam ziua cu o scurta vizita la baile de sare de la Telega si Crucea Domnitorului Carol I din Melicesti. Urmatorul punct de vizita este Muzeul Casa Domneasca de la Brebu si Manastirea, monument de arhitectură, construit în stil vechi românesc, la jumătatea secolului al XIX-lea, casa familiei baron Alexandru Bellu. Complexul arhitectural medieval Brebu compus din zidul de incintă, Turnul Clopotniţă, Biserica şi Casa Domnească, reprezintă unul dintre cele mai importante monumente istorice din secolul XVII-lea din judeţul Prahova. Arhitectura Bisericii este inspirată de Biserica Mânăstirii Dealu (sec. XVI), decoraţia exterioară realizându-se cu ajutorul meşterilor munteni şi moldoveni, identică cu Turnul Clopotniţă. Ne deplasam apoi catre Barajul Paltinu unde vom face o scurta oprire pentru fotografii si la popasul de la Lacul Paltinu. Mergem spre satul Secaria, de unde vom face un scurt traseu montan (foarte usor) spre Varful Secaria. Acolo vom face si degustarea de Cascavea (optional). Dupa o pauza foto, vom reveni la parcare si ne vom continua traseul spre Ruinele Bisericii Vechi din Traisteni. Sosire la Bucuresti seara.

***Se recomanda utilizarea de incaltaminte adecvata pentru parcurgerea traseelor (bocanci, cizme sau incaltari cu talpi profilate) care pot fi alunecoase datorita solului (namol, pietris etc)

Inclus

 • Transport cu microbuz 8+1
 • Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
 • Ghid de turism insotitor

 

Neinclus

 • Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali; Casa memoriala Nicolae Grigorescu 8 lei adult/4 lei pensionar ; Casa Domneasca de la Brebu 8 lei adult/4 lei pensionar ; (reducerile se ofera in baza talonului de pensie)
 • Degustare Cascavea – 15 ron/pers ( Include: cascavea, slanina de casa, ceapa, paine si o bautura la alegere: apa, suc, 1 pahar vin de casa, 1 shot tuica de casa). Atentie! Degustarea are loc pe Varful Secaria, in natura, sub forma de picnic.
 • Alte taxe/servicii/cheltuieli personale

 

 Conditii generale

 • Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 7 de persoane.
 • Transportul este asigurat cu microbuz/miniautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional. Clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.
 • In cazul nerealizarii grupului minim, programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.
 • Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice dar fara a afecta structura programului.
 • Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.
 • Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.
 • Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 30% la înscriere, diferența cu 21 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare / de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale; penalizare 100% in caz de anulare.

Cerere oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta