Piramidele de la Sona

 
Transport
Plecari 13.02, 27.02, 10.04, 22.05.2021
Oferta speciala
de la
 
2974
persoana

Piramidele de la…..Sona!

TARIF Standard – 145 Lei/pers

Grup restrans: 8 pers.

Date de plecare 2021 : 13.02, 27.02, 10.04, 22.05

Itinerariu: BUCUREȘTI – FAGARAS – BUCURESTI

ATENTIE! ***Se recomanda utilizarea de incaltaminte adecvata pentru parcurgerea traseelor (bocanci, cizme sau incaltari cu talpi profilate) care pot fi alunecoase datorita solului (namol, pietris etc)

Plecare ora 06:00 – din Piata Victoriei pe traseul Bucuresti – Sona (250 km – aprox 4h) unde vom vizita Movilele. Sînt 8 movile de pământ care privesc surprinse spre întinsa Ţară a Făgăraşului traversată de linia ondulată a râului Olt. Sunt dispuse uniform pe colina Şonei, pe două rânduri paralele, câte patru pe fiecare latură. Ne contiuam apoi drumul spre Fagaras, mai precis la Cetatea Fagarasului. Cetatea Făgăraşului a fost, începând cu a doua jumătate a secolului al XVI-lea şi mai cu seamă în secoul al XVII-lea, reşedinţă nobiliră şi princiară importantă. Ştefan Mailat şi Gaşpar Becheş au folosit-o ca piesă de sprijin în lupta pentru tronul Transilvaniei, Mihai Viteazul a considerat-o ,,cetate de scaun”, principele Gabriel Bethlen i-a acordat întâietate faţă de Alba Iulia în modernizarea fortificaţiilor, iar Mihail Apafi o va transforma, datorită poziţiei sale întărite, în reşedinţă princiară. Dupa vizita la Cetate si binemeritata pauza de pranz, ne indreptam catre Manastirea de la Sambata de Sus cunoscuta si sub denumirea de Manastirea Brancoveanu. Aflată pe valea râului Sâmbăta, la poalele Munţilor Făgăraş, la o altitudine de peste 600 m, Mănăstirea Brâncoveanu este renumită ca loc de reculegere, mângâiere şi întărire sufletească pentru credincioşii şi vizitatorii ce se roagă ori poposesc la acest sfânt locaş. Descoperim apoi Manastirea rupestra Sinca Veche, un loc deosebit de interesant, invaluit in mister! Cu bateriile incarcate de cunostinte si bogatie culturala, ne indreptam catre Bucuresti unde vom ajunge in cursul serii, in functie de trafic.

 

***Se recomanda utilizarea de incaltaminte adecvata pentru parcurgerea traseelor (bocanci, cizme sau incaltari cu talpi profilate) care pot fi alunecoase datorita solului (namol, pietris etc)

Inclus

 • Transport cu microbuz 8+1
 • Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
 • Ghid de turism insotito

 

Neinclus

 • Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali; Cetatea Fagaras – 20 lei / adult, 10 lei elevi / pensionari (reducerile se ofera in baza talonului de pensie)
 • Alte taxe/servicii/cheltuieli personale

 Conditii generale

 • Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 7 de persoane.
 • Transportul este asigurat cu microbuz/miniautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional. Clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.
 • In cazul nerealizarii grupului minim, programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.
 • Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice dar fara a afecta structura programului.
 • Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.
 • Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.
 • Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.

Condiţii de plata/anulare – Excursii de 1 zi, sezon 2021

» Avans 30% la înscriere, diferența cu 21 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare / de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

» Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale; penalizare 100% in caz de anulare.

Cerere oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta