Politica confidentialitate

 

 

Politica de confidentialitate a SC PARALELA 45 EXPERIENCE SRL
Agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE

Stimati Vizitatori,

PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web în conformitate cu dispozitiile legislatiei în vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public (în conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).
In cazul in care dvs. puneti in mod benevol la dispozitia PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE – in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei – sa inregistreze aceste date si sa le administreze.
PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor Dvs., pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, a comunica cu Dvs., pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate, cu ofertele speciale si de sezon si pentru a personaliza ofertele de promotie.
Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu Dvs. în scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, în scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor Dvs.
Protectia datelor Dvs. personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE. Noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre Dvs. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

Inregistrarea datelor
Pentru citirea informatiilor existente pe portal nu este necesara oferirea datelor personale.
Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line, aplicatii posturi vacante) sunt necesare anumite date personale.

 • In scopul exploatarii tehnice a site-ului, PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE foloseste provizoriu urmatoarele informatii – ce nu contin date personale – care apar automat administratorului de site:

 • adresa de internet de protocol (IP);

 • denumirea domeniului (URL);

 • datele de accesare;

 • codul HTTP al parolei raspuns;

 • datele paginii web de acces;

 • cantitatea bite-urilor consumate;

 • data vizitarii;

 • datele paginilor parcurse.

Utilizarea si transmiterea datelor
De fiecare data cand PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE doreste sa utilizeze datele furnizate intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea originala, il instiinteaza pe cel in cauza si ii solicita anterior aprobarea, acordandu-i posibilitatea ca dupa aceasta sa revina oricand doreste asupra incuviintarii. In nici o imprejurare PARALELA 45 EXPERIENCE nu va transmite unei terte persoane – cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, respectiv fara incuviintarea celui in cauza – datele personale pe care le administreaza. PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE utilizeaza datele personale pe care dvs.le-ati pus la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri:

 • cercetarea pietei, analiza pietei;

 • analiza obiceiurilor clientilor;

 • intocmirea statisticilor vizitarilor;

 • comunicarea de informatii noi;

 • comunicarea de informatii despre diverse reduceri de preturi;

 • rezolvarea reclamatiilor clientilor;

 • onorarea comenzilor.

PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim de secret de afaceri. Doar furnizorul datelor în cauza poate da dezlegare de sub incidenta administrarii în regimul secretului de afaceri.
Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dvs. în caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , în conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

Securitatea datelor
Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, împreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, în afara controlului nostru, website-uri utile pentru Dvs.
Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a agentiei PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE

Informare
In cazul cererilor scrise, societatea noastra ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale.
Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web ale agentiei PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. PARALELA 45 EXPERIENCE SRL – agentia de turism PARALELA 45 EXPERIENCE nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dvs.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati în legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane în vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC PARALELA 45 EXPERIENCE SRL.

Contactati-ne
Parerea Dvs.este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa: 
Colentina@paralela45.ro

 

 

 

Solicita oferta