Conditii de calatorie Seychelles

Incepand cu data de 15 martie 2022, autoritatile din Seychelles au eliminat obligativitatea testarii tip PCR  COVID-19 pentru persoanele vaccinate cu schema completa.

Atentie! Daca au trecut mai mult de 6 luni de la efectuarea schemei complete (1 sau 2 doze – in functie de vaccinul administrat), este necesara doza „booster”!

Toate persoanele nevaccinate de peste 12 ani impliniti care calatoresc in Seychelles dinspre Romania trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- sa prezinte la intrarea in acest stat rezultatul negativ al unui test PCR-Covid, efectuat cu maxim 72 de ore inaintea imbarcarii spre Seychelles. De asemenea, incepand cu 15 martie este recunoscut si testul antigen efectuat cu maximum 24 de ore anterior imbarcarii pe zborul catre aceasta destinatie.   

De asemenea, toate persoanele care calatoresc in Seychelles (vaccinate sau nevaccinate) trebuie sa:

- completeze formularul online al declaratiei privind starea de sanatate, pe pagina de internet: https://seychelles.govtas.com/ 

- detina o asigurare de calatorie, obligatoriu acoperitoare si in caz de Covid. 

Informatii utile
Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru Seychelles!
×

CAMPANIE MARTISOR

Cu ocazia sosirii primaverii, in perioada 01.03 - 08.03.2024, va oferim un extra discount pentru rezervarile efectuate EXCLUSIV ONLINE. Folositi la rezervarea ONLINE codul de reducere MARTISOR2024 si beneficiati de un extra discount de 25 euro/rezervare (reducere cumulata cu alte reduceri aplicate de Early Booking, Oferte Speciale, etc). Codul de reducere MARTISOR2024 este valabil pentru rezervarile efectuate in perioada 01.03 - 08.03.2024. Oferta valabila pentru rezervarile tip pachet/sejur (cazare +transport) cu o valoare minima de 1200 euro/rezervare.
Solicita oferta