Conditii de calatorie

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de calatorie

Foarte important: pasagerii curselor aeriene care sosesc in Tunisia au obligatia de a completa formularul de intrare de pe pe site-ul: https://app.e7mi.tn. Formularul va fi prezentat la imbarcare printat si semnat. Documentele se predau Seviciului de sanatate publica de la puntele de control.

Orice neconcordanta cu legile in vigoare poate duce la neimbarcarea pe zborul in cauza! Va rugam sa va asigurati de completarea in timp util a formularului solicitat!

 

Incepand cu data de 09.07.2021 se poate intra in Tunisia pe baza urmatoarelor documente:

 

Test molecular PCR negativ pentru infectia cu COVID-19, prelevat cu maxim 72 de ore inainte de sosirea la destinatie. Conditia este valabila petru toti turistii, indiferent daca sunt vaccinati sau nu.

 

Testul trebuie să aibă cod QR sau să fie eliberat de autoritățile sanitare competente, iar certificatele trebuie sa fie prezentate in limba engleza. Testul nu este obligatoriu pentru copiii sub 12 ani. Copiii care au implinit 12 ani vor intra in Tunisia cu test negativ RT-PCR, urmand conditiile de intrare ale adultilor.

 

De asemenea, este obligatorie completarea si imprimarea formularului de acces disponibil aici: https://app.e7mi.tn/travelers/

Toti pasagerii sunt obligati sa respecte intocmai regulile tarii spre care calatoresc. Agentia nu raspunde in cazul in care turistii nu prezinta documentele necesare sau in cazul in care documentele sunt incomplete.

 

Întrucat reglementarile se schimba dinamic, vă recomandăm cu tărie, înainte de a călători, să verificați întotdeauna condițiile de călătorie cu autoritățile sanitare și de frontieră oficiale și să vă asigurați că aveți cele mai recente informații. Este responsabilitatea dvs. să fiți la curent cu restricțiile de călătorie relevante, pentru a vă asigura că sunteți eligibil pentru a intra într-o țară și că sunteți apt să călătoriți.

 

 

Foarte Important!

Va rugam sa consultati si informatiile oficiale de pe site-ul MAE.ro, aceasta pagina nu este oficiala, este doar de informare.

https://www.mae.ro/node/53401

 

Pentru compania partenera Paralela 45 Experience, asiguratorul este Mondial Assistance iar datele de contact sunt urmatoarele: daune@mondial-assistance.at sau +40 21.312.22.37.

Conditiile de asigurare calatorie in strainatate Mondial Assistance

Protectie inainte si dupa plecarea in vacanta - protectie in cazul imbolnavirii cu covid 19 - click AICI

Document de informare privind produsul de asigurare - click AICI

Conditii generale de asigurare - click AICI

Pentru informatii suplimentare sunati la 0724514592 sau 0748148068

 

vezi mai mult

Formular intoarcere in Romania
Location form Tunisia
Informatii utile
Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru Tunisia
Solicita oferta