Conditii de calatorie

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de calatorie

Cetatenilor romani care sosesc din Romania li se permite intrarea pe teritoriul Turciei în baza prezentarii documentelor de calatorie si a unuia dintre urmatoarele documente COVID-19:

1. dovada vaccinarii cu doua doze de vaccin (listat de OMS sau Turcia pentru utilizare de urgenta) sau 1 doza pentru Johnson&Johnson si pentru care au trecut 14 zile de la doza de rapel SAU

2. dovada faptului ca au fost infectate cu SARS-CoV-2 în ultimele 6 luni, cu conditia ca intrarea în Turcia sa aiba loc începand cu a 28-a zi de la rezultatul primului test PCR pozitiv. Dovada infectarii cu virusul SARS-CoV-2 poate fi: un rezultat pozitiv al unui test PCR, o adeverinta emisa de institutii medicale de stat sau private certificate, semnate si stampilate, emise în limba engleza SAU

3. rezultatul negativ al unui test PCR, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Turcia SAU

4. rezultatul unui test negativ rapid antigen, efectuat cu maxim 48 ore înainte de intrarea în Turcia, emis în limba engleza de o unitate medicala certificata. Testele antigen efectuate la domiciliu/resedinta si care nu sunt însotite de certificare medicala NU sunt acceptate.

 Copiii minori cu varsta de pana la 12 ani sunt exceptati de la prezentarea unui test PCR/antigen sau a unui certificat de vaccinare.

Minorii cu varste între 12 si 18 ani care prezinta dovada vaccinarii (minim 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) NU trebuie sa prezinte rezultatul unui test negativ COVID-19.

Location form Turcia
Informatii utile
Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru Turcia
Solicita oferta