Hotel Atrium - zona Agia Paraskevi - Insula Skiathos

Prezentare oficiala hotel: www.atriumhotel.gr

Hotel Atrium este un hotel idealpentru indragosti si nu numai cu o priveliste superba, unde predomina linistea.

Localizare: pozitionareahotelului Atrium este una deosebita, acesta situandu-se pe un deal cu vederepanoramica spre Marea Egee si la o distanta de 150 metri fata de plaja AgiaParaskevi. Hotelul a fost renovat in intregime inanul 2008, si are o arhitectura moderna construit ca un amfiteatru cu piscinain centru.
Statia de autobuz numarul16 se afla la 5 min de mers pe jos, iar o plimbare catre orasul Skiathos dureazaaproximativ 15 minute.

Facilitati hotel: Hotelul este remarcabil pentru arhitecturadeosebita, o combinatie de piatra si lemn, cu multe locuri de relaxare(biblioteca, salon de lectura, salon de servit cafea), dar si de serviciiprecum: receptie deschisa 24 ore, birou de schimb valutar, sala de fitness, masaj, serviciu decuratatorie, magazine de bijuterii, piscina, si parcare.
Piscina este pozitionata chiar peacoperisul hotelului si dispune atat de o terasa mare, cat si de bar. La restaurantulhotelului se organizeaza in fiecare sambata barbeque.
Pentru o repriza de miscare, varecomandam sa incercati sala de jocuri a hotelului ce dispune de mese de tenissi biliard, sau sa incercati sporturile nautice de pe plaja Aghia Paraskevi.
De asemenea, hotelul dispune deserviciu de inchiriere masina sau biciclete.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 75 de camere duble cu o suprafata de 22 mp (cu 2 paturi sau pat matrimonial) si camere familiale cu 3 sau 4 paturi cu osuprafata de aproximativ 28 mp, dotate cu TV satelit, radio, telefon, aerconditionat, frigider, seif, baie cu dus, balcon sau terasa.
Camera tip promofie are dimensiuni mai mici decat o camera standard, fie are aceleasicaracteristici, dar nu beneficiaza de vedere la mare sau balcon.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Avion Cluj Napoca - Skiathos 2024 Cluj Napoca - Skiathos; Taxa aeroport CLJ; Avion Skiathos - Cluj Napoca 2024 Skiathos - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding;
For the confirmation of the reservation, a deposit payment of 50% of the total accommodation amount is required, by credit card or bank transfer.
In case of a payment by credit card, a copy of it is required both sides, as well as a copy of the relevant ID.
Full payment 15 days before guests arrival.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Atrium Hotel Skiathos, Skiathos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta