GENERAL HOTEL INFO

 Club Hotel Sera 5*

Localizare: Club Hotel Sera se afla localizat in Lara. Asezarea acestuia este foarte avantajoasa la 9 km de aeroportul din Antalya, 12 km de orasul Antalya, statia de autobuz fiind localizata la o distanta 10 m de hotel. Obiectivele turistice cele mai apropriate sunt Kaleiçi (centrul vechi), orasul antic Perga, templul lui Apollo in Side.
Plaja: hotelul se afla pe plaja privata cu nisip , 200 lungime.
Cazare: Hotelul are 550 de camere in 3 cladiri: cladirea elegance (cladirea principala), cladirea club (se afla de la cladirea principala in drum spre mare), cladirea park( se gaseste in spatele intregului complex, cea mai indepartata de plaja). Camerele standard elegance (2+2 sau 3 adulti) au: 32 mp, baie, uscator de par, minibar, telefon, telefon in baie,TV, TV cu canale de muzica, seif, internet ( contra cost), aer conditionat centralizat ( distribuit pe ore in functie de conditiile meteo, mocheta, balcon standard sau frantuzesc). Camerele standard club (max. 2 adulti): 18 mp si au drept facilitati: baie cu dus, wc, telefon, telefon in baie,TV, TV cu canale de muzica, seif, internet ( contra cost), aer conditionat centralizat ( distribuit pe ore in functie de conditiile meteo, mocheta, balcon standard. Camerele park standard (max. 2 adulti) si au baie, uscator de par, minibar, telefon, telefon in baie,TV, TV cu canale de muzica, seif, internet ( contra cost), aer conditionat centralizat ( distribuit pe ore in functie de conditiile meteo, unele camera cu  mocheta, balcon standard sau terasa.
Toate corpurile au si camera family, iar in corpul principal sunt suitele si camerele pentru persoane cu dizabilitati.
Servicii/Facilitati: 4 restaurante dintre care 3 sunt a la carte. Serviciul la restaurantele a la carte este gratuity, insa bauturile cu exceptia apei sunt contra cost, teren de tenis, echipamente de tenis, masa de tenis, centru fitness, baschet, sauna, baie turceasca, piscine pentru adulti, piscine pentru copii, loc de joaca pentru copii, disco, centru spa, sezlonguri, saltele si umbrele, seif, activitati de divertisment.
Servicii contra cost: bauturi alcoolice de import, bauturi energetice, fresh-uri, room service, telefon, fax, curatatorie, masaj, peeling, magazine, serviciu de fotografie, coafor, support medical, babysitting, internet, sporturi de apa.

Masa: concept de all inclusive


vezi mai multe

• Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de 20Kg si 1 bagaj la mana de 7 kg/persoana

• Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

• Transfer aeroport-hotel-aeroport;

• Cazare, masa în funcție de hotelul ales;

• Asistență turistică

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala);

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Iasi catre CLUB HOTEL SERA, Antalya, Turcia

Solicita oferta