Hotel Ferdinand se afla in centrul istoric al statiunii, langa statuia lui Hercules.

Facilitati hotel: 5 apartamente cu paturi matrimoniale si canapea extensibila in zona de living, 18 camere duble cu pat matrimonial, 30 camere duble cu paturi twin ce se pot uni, restaurant (84 locuri), gradina de vara cu foisoare rustice, sala de fitness, miniclub de joaca pentru copii, Wi-Fi in lobby, parcare supravegheata video (in limita locurilor disponibile), piscina interioara terapeutica cu apa termosulfuroasa, jacuzzi, sauna, solar, baza de tratament, sala de conferinte.

Facilitati camere: minibar, uscator de par, sistem de ventilatie, TV, telefon, Wi-Fi.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun si cina (bufet suedez); - tratament 4 proceduri/zi/adult; - acces la sala de fitness; - jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle, etc); - internet wi-fi in lobby si in camere; - parcare (supravegheata video). Informatii suplimentare: - tarifele NU includ taxa de statiune (1% din totalul tarifului de cazare pe sejur), aceasta se achita la receptie in ziua sosirii.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun si cina (bufet suedez);
- tratament 4 proceduri/zi/adult;
- acces la sala de fitness;
- jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle, etc);
- internet wi-fi in lobby si in camere;
- parcare (supravegheata video).

Informatii suplimentare:
- tarifele NU includ taxa de statiune (1% din totalul tarifului de cazare pe sejur), aceasta se achita la receptie in ziua sosirii.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Ferdinand - Oferta Tratament - Demipensiune, Baile Herculane, Romania

Solicita oferta