Localizare: Situat intr-un golf luxuriant si tropical depe coasta Marii Egee, Le Meridien Bodrum Beach Resort se afla pe o suprafata de83 de acri de pe peninsula Bodrum, la doar 15 minute de AeroportulInternational Bodrum. 

Facilitati hotel: fitness,spa, Mic dejun tip bufet, gratuit.
Fiecare camera din aceasta proprietateare TV platit, un mini-frigider-bar si o masa de scris. Unele camere au ovedere care iti taie rasuflarea spre mare. Fiecare camera de la aceastaproprietate include perne comfortabile, perne din spuma si perne hipoalergiceimpreuna cu masina de spalat vase, frigider si un cuptor.
Mancaresi BauturaIn fiecare dimineata, miculdejun este oferit la cafenea. Proprietatea ofera un restaurant gastronomic careserveste preparate din bucataria locala. Oferind diverse optiuni de luat masa,restaurantele Cook Taze Patisserie se afla la 5 minute de mers pe jos.
TimpliberHotelul include, deasemenea, gratuit sala de masaj si salon spa. Oaspetii se pot relaxa intr- opiscina infinita sau se pot bucura de impachetare corp, o sala de tratament sihammam in acest hotel. Cursuri de aerobic si cursuri de yoga sunt printrefacilitatile hotelului.
Internet
Wi-Fi este disponibil in inintregul hotel si este gratuit.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTP-BJV 2022 Bucuresti - Bodrum; ; ; Transport Avion BJV-OTP 2022 Bodrum - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Le Meridien, Bodrum, Turcia

Solicita oferta