Lebada Luxury Resort & Spa este amplasat pe o insula privata pe bratul Sulina, in localitatea Crisan, la intersectia dintre Dunarea Veche si Dunarea Noua.

Facilitati hotel: 175 de camere și apartamente – impartite în 17 categorii, vederi panoramice ale Dunarii, spatii flexibile pentru intalniri si evenimente personalizate (private sau corporative), zone de joaca si relaxare, club pentru copii, gradini luxuriante, plimbari in Delta, 3 piscine exterioare si una interioara incalzita, spa elegant si un centru de fitness de ultima generatie, servicii de pescuit si delicii culinare in cele trei restaurante.

Facilitati camere: aer conditionat, Wi-Fi gratuit, minibar, seif, izolare fonica, TV cu ecran plat, canale prin satelit, cada sau dus, uscator de par si fier de calcat.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare; - mic dejun variat; - cina festiva in data de 12.06.2022; - muzica live; - acces gratuit in zona SPA. Informatii suplimentare: - bauturile nu sunt incluse; - taxele locale NU sunt incluse in pret si se vor achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare;
- mic dejun variat;
- cina festiva in data de 12.06.2022;
- muzica live;
- acces gratuit in zona SPA.

Informatii suplimentare:
- bauturile nu sunt incluse;
- taxele locale NU sunt incluse in pret si se vor achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Lebada Luxury Resort & Spa - Oferta Rusalii, Sulina, Romania

Solicita oferta