Zante Park Hotel

Zakynthos Grecia
Laganas 291 00, Grecia
Zante Park Hotel Charter Avion Bucuresti 2022 LuniHotel Website: https://bit.ly/3kJ0nPL

Hotel Website: https://bit.ly/3kJ0nPL

Descriere

Acest hotel este situat in zona de agrement din Laganas, la doar cateva minute de mers pe jos de plaja . De asemenea, puteti ajunge pe jos in centrul orasului, cu barurile, restaurantele si viata de noapte, in doar cateva minute. Aeroportul este la aproximativ 5 km de hotel, iar Zante si portul sunt la aproximativ 7 km.


Localizare

Zante Park Resort & Spa, BW Premier Collection este un hotel elegant și primitor, la doar 200 de metri de plajă. Cadrul perfect pentru vacanțe relaxante, conferințe și alte evenimente.  Atmosferă caldă, standarde înalte de servicii, bucătărie excelentă grecească și internațională. Hotelul are 95 de camere si dispune de lift. La recepția din hol, personalul este disponibil pentru a oferi sfaturi și asistență. Facilitățile de cazare includ un seif și o facilitate de schimb valutar. WiFi este disponibil. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Alte facilități ale hotelului includ o sală TV și o sală de jocuri.  Serviciile suplimentare includ un serviciu de babysitting, asistență medicală, room service, un serviciu de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care doresc să exploreze zona cu bicicleta vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.


Website

https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotel-rooms-testbw.77519.htmlTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Bilet avion cursa charter;

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa in funcție de hotelul ales.

vezi mai multe

Excursii optionale;

Taxele locale;

Alte taxe si chetuieli;

OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Zante Park Hotel, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta