• 4 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel 4* - H. Ibis Style Roma / H. Novotel Roma • Tur panoramic al orasului Roma • Excursii optionale: Basilica Sf. Petru & Muzeele Vatican / Tivoli / Frascati cu pranz si degustare vinuri la o crama locala • Insotitor roman de grup • Bonus! Transfer intern de grup din orasele Brasov/Constanta, valabil doar in momentul rezervarii • Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection, optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special (10€/persoana) • Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

Descriere Program

22.04.2022 Bucuresti – Roma – Tur panoramic al orasului
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 07.15 pentru imbarcare la cursa TAROM RO 403 cu decolare la ora 10:15 spre Roma. Aterizare la Roma la ora locala 11:25. Dupa preluarea bagajelor, vom incepe explorarea “Orasului Etern”, intr-un tur panoramic cu ghid local (intrarile la obiective nu sunt incluse). Roma este  unul dintre cele  frumoase si mai vechi orase din lume. Istoria Romei se intinde pe durata a peste 2500, iar orasul dispune de numeroase monumente, palate, cladiri religioase:  Pantheon, Colosseum, Fontana di Trevi, Piazza Navona, Trastevere, Campo dei Fiori, etc. Transfer si cazare la hotel H. Ibis Style Roma / H. Novotel Roma 4* (sau similar)

23.04.2022 Roma – Muzeele Vatican – Capela Sixtina - Basilica di San Pietro
Mic dejun. Zi libera pentru odihna sau plimbari si vizite individuale. Optional, impreuna cu insotitorul de grup, va propunem o vizita la Vatican, unul dintre cele mai frumoase și mai interesante locuri din lume. Clădirile magnifice și impresionante, atmosfera și istoria lungă și fascinantă a locului fac din vizita la Vatican o experiență extraordina. Impreuna cu ghidul loca vom vizita mai multe zone: Muzeele Vatican, Capela Sixtină, Bazilica Sf. Petru, etc. Muzeele Vaticanului cuprind acum zece muzee diferite, dar vizitatorii au acces la sălile de expoziție ale Bibliotecii Vaticanului și la alte săli decorate cu fresce din perioada Renașterii. Faimoasa Capela Sixtină, simbolul Vaticanului, a fost construită între anii 1473-1481. Michelangelo a pictat faimoasele fresce din tavan și altare, cu scene centrale de pe tavan reprezentând creația și povestea lui Noe. Este unul dintre locurile cele mai impresionante ale lumii religioase si este locul unde sunt aleși papii. Construcția capelei a început în anul 1457 în timpul papei Sixto al IV-lea de unde provine și numele de Capela Sixtină . Basilica di San Pietro este edificiul religios cel mai important al catolicismului , iar în interiorul ei se află Sfântul Scaun . Construcţia a început în anul 1506 şi a fost terminată în anul 1626 și au participat mai mulți arhitecți ; Interiorul bazilicii te impresionează prin mărimea și frumusețea ei.  Intoarcere la Roma. Timp liber pentru vizite individuale. Seara, cazare la Hotel Ibis Style Roma / Novotel Roma 4* (sau similar)

24.04.2022 Roma – Tivoli
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plimbari si vizite individuale. Optional, va propunem o excursie la Tivoli: Orașul Tivoli, vechiul Tibur, se află la 30 de kilometri est de Roma. Cea mai faimoasă dintre toate atracţiile din Tivoli este Vila d’Este. Grădinile şi vila au fost introduse în lista Siturilor Patrimoniului Mondial UNESCO încă din 2001, detaşându-se ca un exemplu extraordinar al stilului renascentist italian cu gradini impresionante: statui, fântâni, jocuri de apă, cascade și terase cu vederi spectaculoase. Villa d’Este, construită în secolul al – XIV-lea, este locul unde a stat Cardinalul Ipollito, fiul Lucreției Borgia și al lui Alfonso d’Este. Cardinalul Ipollito și-a construit acest castel pregătindu-se să devina Papă. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Castelul este și el impresionant pe măsura ambițiilor de preamărire ale lui Ipollito si este decorat cu sculpturi și fresce care înfățișează adevărate scenete. Printre atracțiile grădinii se numără elaborarea Fontana dell'Organo, Fantana Cento, Fontana dell'Ovato, Fontana del Nettuno, si Gran Loggia. Alte obiective turistice importante din Tivoli sunt:  Vila Adriana (Vila lui Hadrian), cea mai mare vila romana din antichitate, este un complex magnific de clădiri și grădini, construit în sec. II d.Hr. de către împăratul roman Hadrian; Vila Gregoriana comandată de Papa Grigorie al XVI-lea cu numeroase grote și cascade; Rocca Pia – castelul construit de Papa Pius al II-lea ca o fortăreață medievală cu patru turnuri. Intoarcere la Roma si timp liber pentru relaxare si plimbari individuale. Seara, cazare la Hotel Ibis Style Roma / Novotel Roma 4* (sau similar)

25.04.2022 Roma – Frascati / Degustare vinuri si pranz la „The Old Frascati Farmhouse”
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plimbari si vizite individuale. Optional, va propunem o excursie la Frascati cu priveliști frumoase, podgorii si o cramă istorică. Veti afla lucruri interesante despre istoria zonei, veti intalni cu artizani locali și proprietari de magazine, tarabe pline de produse precum fructe proaspete, legume, brânzeturi, mezeluri, oțet balsamic, roșii uscate la soare, măsline și multe alte specialități italiene. Dupa turul zonei, vom merge la la una dintre cele mai vechi crame din Frascati, o afacere de familie cu renume unde veti afla secretele producerii vinurilor locale. Vom face o degustare de vinuri si vom servi pranzul cu produse locale. Intoarcere la Roma, si timp liber in oras pentru plimbari si cumparaturi : Piazza di Spagna cu o varietate de magazine si cafenele ; Piazza Trinita dei Monti cu cele 135 de trepte spaniole, Basilica di Santa Maria Maggiore, Dealul Palatin, unul dintre cele mai vechi zone din Roma moderna ; Fontana di Trevi ; Villa & Galeria Borghese, ;Villa Farnesina situata in cartierul istoric Trastevere, un exemplu excelent de arhitectura si design in stil renascentist, Piazza del Popolo, una dintre ele mai frumoase piete din lume. Seara, cazare la Hotel Ibis Style Roma / Novotel Roma 4* (sau similar)

26.04.2022 Roma - Bucuresti
Mic dejun. Check-out si transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO 404, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 11.10. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 14.25.


Excursii optionale - preturi informative

• Vatican – Pretul include transport cu autocar, ghizi locali, ghid insotitpr, intrare la Muzeele Vatican si Capela Sixtina, intrare la Basilica di San Pietro: 70 €/pers. min.20 participanti
Tivoli – Pretul include transport cu autocar, ghid local, intrare la Villa D’Este, ghid insotitor: 80 €/pers. min.20 participanti
Frascati -  Pretul include transport cu autocar, tur Frascati, vizita crama cu degustare de vinuri si  pranz, ghid insotitor: 105 €/pers. min.20 participanti

Tarifele excursiilor optionale sunt calculate orientativ si pot suferi modificari in functie de numarul de persoane. Clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac la fata locului!


Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru un grup de 20-24 persoane se percepe un supliment de 40€/persoana. Pentru un grup mai mic de 20 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii.  De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

In situatia de partaj in camera dubla (o persoana care doreste sa participe la o excursie, singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane). Tour Operatorul nu garanteaza ca va gasi in timp util a doua persoana dispusa sa participe la program, tot in partaj. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.


Informatii utile specifice calatoriilor in Italia - Roma

• Roma este unul dintre cele mai vechi orase din lume si este cunoscut si sub denumirea "orasul celor 7 coline"(Capitoline, Palatine, Viminal, Quirinal, Esquilline, Caelian si Aventine). Este capitala Italiei si este unul dintre cele mi vizitate orase din lume.
• Cateva locuri pe care daca sunteti in Roma chiar si pentru o zi ar trebui sa le vizitati sunt : Phanteonul (loc sacru foarte vechi aducind aminte de grecia antica), Colosseum (unde gladiatorii de pe timpuri se bateau spre deliciul publicului de atunci pina la moarte), Fantana lui Trevi ( locul unde turistii arunca o moneda cu spate spre fantana punandu-si in acelasi timp o dorinta), Forumul din Roma ( centrul orasului Roma din antichitate).
• Cu mai mult de 1400 de camere, Muzeul Vaticanului este cel mai mare complex muzeal din lume. Papa Iulius al II-lea a fost patronul artiștilor renascentist și a deschis primul muzeu la începutul secolului al XVI-lea pentru a-și găzdui colecția privată. Noii papi și-au adăugat colecțiile și acum există o sumă uimitoare de artă, care cuprinde 3000 de ani de istorie și cultură, expuse în muzeele și galeriile pontificale.
• Turistii sosesc in Vatican prin Piata San Pietro. Aceasta piata este un obiectiv turistic pe care nimeni n-ar trebui sa-l rateze, indiferent de convingerile religioase. Piata San Pietro a fost proiectata de Bernini in timpul pontificatelor lui Alexandru VII si Clement IX. Vizitatorii acestei piete superbe, sunt inconjurati de doua randuri de coloane cu 284 de coloane aranjate in patru randuri, in varful carora exista 140 de sfinti. In centrul pietei, se gaseste un obelisc egiptean cu o inaltime de peste 25 de metri, adus in Roma de Caligula de la Heliopolis, in Delta Nilului. De-o parte si de alta a obeliscului exista doua fantani. Mii de oameni se aduna in aceasta piata pentru a auzi discursurile si binecuvantarile Papei sau pentru a participa la slujbe, mai ales la sarbatorile importante romano-catolice
• Basilica San Pietro, bijuteria coroanei Orasului Vatican, este cea mai importanta biserica din lume. Piatra de temelie a acestei biserici a fost pusa acum mai bine de 500 de ani, in 1506. Altarele si monumentele din interiorul bisericii sunt prea numeroase pentru a fi enumerate iar turistii, chiar si cei care nu sunt in mod special atrasi de arta, sunt fascinati de interiorul mirific al bisericii. Domul basilicii poate fi accesat cu ajutorul unui lift pana  acoperis, apoi exista inca 323 de trepte care va pot duce spre locul de unde poate fi admirata cea mai spectaculoasa priveliste a orasului Roma. Apartamentele papale se gasesc si ele tot aici, cu valoroase colectii de arta.


Informatii Utile Generale

•    Trebuie sa va prezentati la aeroport cu 3 ore inainte de ora anuntata a decolarii avionului! Prezentarea biletului de avion la imbarcare este obligatorie! Bagajele permise pentru calatorie – bagaj de cala 23 kg si max. 10 kg bagaj de mana pentru fiecare pasager.
•    Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor, intra in responsabilitatea agentiei intermediare/ a agentului care a efectuat inscrierea, orice modificare se taxeaza cu 25€/modificare/rezervare;
•    Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazarea se face dupa ora 14:00, iar predarea camerei pana in ora 12:00);
•    Exista hoteluri unde copilul pana la 12 ani este acceptat sa doarma in pat cu parintii si astfel are gratuitate la cazare sau o reducere foarte mare
•    Tipul de camera se solicita de la inscriere. Atentie! Patul dublu (matrimonial) poate fi in unele hoteluri format din doua paturi de o persoana alipite. Al treilea pat poate fi in functie de dotarea fiecarui hotel: pat de o persoana, pat pliant sau o canapea.
•    Unii hotelierii solicita garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex.mini bar/frigider, seif, aer conditionat) daca nu este mentionat altfel. Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului;
•    Toate unitatile de cazare,precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;
•    Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului. Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta decenta.
•    Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite fata de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment.


Informatii referitoare la Covid-19

• Atentie! In situatia continuarii epidemiei de COVID 19, pot intervenii modificari ale conditiilor de calatorie, in sensul schimbarii datei de plecare sau a unor conditii strict administrative locale in tara sau la destinatie, conditii impuse independent de vointa organizatorului programului turistic.
• Informatii referitoare la Covid 19 – conditii de calatorie informative, cu actualizare pe site www.mae.ro – Italia


Servicii ghid / insotitor de grup

Cocktail Holidays asigura un insotitor de grup pe perioada circuitului, vorbitor de limba romana. El va supraveghea ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in care exista elemente neconforme fata de programul cumparat, conducatorul de grup trebuie sa depuna toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.

Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbarea ordinii desfasurarii acestuia, ore), fara a afecta insa structura serviciilor.


Mijloace de transport

ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificari dupa emiterea lor.
In cazul pachetelor de servicii care cuprind si transportul cu avionul ( zbor regulat sau zbor charter), agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare de eventualele modificari ale orelor de plecare si de sosire. Daca transportatorul este vinovat de aceste decalaje va acorda asistenta turistilor conform Regulamentului EC 261 din 2004 al Parlamentului European. Prima zi si ultima zi din sejur sunt destinate deplasarii catre/de la destinatie.
Orele de plecare si sosire sunt informative, ele pot fi modificate de transportator cu un aviz prealabil, iar agentia organizatoare nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele modificari.
Asezarea in microbuz/autocar la destinatie se face de catre insotitiorul de grup, pe baza listei cu ordinea inscrierii la program, incepand cu randul 2 de scaune din mijlocul de transport. Pentru siguranta pasagerilor pe perioada excursiei, primul rand de scaune este rezervat insotitorului de grup sau ghidului local.

Transferul intern se va comanda la inscriere si se va mentiona orasul de imbarcare; In cazul in care nu se foloseste transferul la dus se va anula si transferul de intoarcere in cazul in care a fost comandat transfer RT; In cazul in care transferul nu s-a folosit, nu se poate face solicitare de restituire a contravalorii lui, avand in vedere ca este BONUS!
Transferurile interne sunt transferuri de grup si nu se pot alinia la orele de decolare, ele fiind conforme cu programul transportatorului.


Asigurari

Prezentul pachet de servicii include:
-Asigurare privind protectia in caz de insolventa a agentiei de turism organizatoare, Polita Seria I56592 – valabila pana la 02.01.2023  (emisa de Societatea OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.)

Optional, va recomandam sa incheiati asigurarea medicala si storno, Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)


Informatii despre sejur

Informatiile detaliate despre sejur vor fi inmanate turistilor inainte de plecare si vor cuprinde urmatoarele puncte:
- Detalii reprezentant Cocktail Holidays pe parcursul excursiei – nume, telefon;
- Detalii reprezentant Cocktail Holidays in aeroport Romania – nume, telefon;
- Orar de zbor actualizat;


Modalitate plata si penalizari

In cazul pachetelor din oferta generala - OG, plata se va face dupa cum urmeaza:
- 40% - se plateste imediat dupa confirmarea serviciilor si emiterea facturii;
- 40% - se plateste cu 31zile inaintea datei de plecare;
- 20% - se plateste cu 21zile inaintea datei de plecare
Plata se poate face in lei sau in valuta la cursul de schimb anuntat de Exim Bank din ziua platii.

Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii sunt urmatoarele:
- 20% din pretul final - renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 60 zile inainte de inceperea sejururlui;
- 40% din pretul final - renuntarea se face in intervalul 59zile – 31zile inainte de data inceperii sejurului;
- 80% din pretul final - renuntarea se face in intervalul 30zile – 21zile inainte de data inceperii sejurului;
- 100% din pretul final - renuntarea se face cu mai putin de 20 zile inainte de plecare in sejur sau neprezentare;


Eventuale evolutii ale pretului

Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea  taxelor de survol, etc.
In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de partenerii externi sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare.
In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.


Date generale despre documentele de calatorie

• Cetatenii romani pot calatori in Italia fara viza de intrare.
• Pentru a intra pe teritoriul Italiei, valabilitatea cartii de identitate sau a pasaportului trebuie sa fie de cel putin 3 luni de la data preconizata a iesirii de pe teritoriul acestui stat.
• Asigura-te ca ai actele de identitate valabile pentru toata familia sau grupul de prieteni! Conform legislatiei in vigoare, infantii si copii pana la 14 ani calatoresc DOAR CU PASAPORT!!!
• Tinerii casatoriti - documentele individuale de calatorie nu trebuie sa fie cele anulate urmare a casatoriei civile!
• Pasapoartele diplomatice/ de serviciu - turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal de la Ambasada din Bucuresti!
• Cetateni straini trebuie sa  intrebe personal la ambasada din Bucuresti, care sunt procedurile personalizate pentru fiecare nationalitate in parte; Oferim suportul pentru detalii;
• Minorii care calatoresc fara parinti trebuie sa aibe un set de documente pentru a trece frontiera.
a. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este present in deplasare;
b. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces.
c. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezente la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte. Sau daca divortul s-a terminat, documente doveditoare – hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort.
d. Daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic.
Date actualizate despre documentele necesare pot fi citite pe www.politiadefrontiera.ro
Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu permite turistului sa paraseasca teritoriul Romaniei sau a nu acorda intrarea pe teritoriul statului unde se face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.


Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client sunt solicitate de furnizorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc.), iar noi trebuie sa le colectam si sa le transmitem mai departe pentru buna functionare si finalizarea serviciilor turistice.


Informatii Standard

ATENTIE! Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, pe langa informatiile precontractuale din descrierea programului, agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara trebuie sa furnizeze calatorului si:

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.

Oferta detaliata si Formularul cu informatii standard sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

vezi mai multe

• Cazare 4 nopti cu MIC DEJUN la Hotel Ibis Style Roma / Novotel Roma 4* (sau similar)

• Tur panoramic al orasului Roma cu ghid local

• Zbor direct TAROM Otopeni- Roma si retur

• Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului la petrol)

• 1 piesa bagaj de cala in limita a 23kg / segment de zbor si 1 piesa de bagaj de mana in limita a 10kg

• Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport

• Insotitor roman de grup

• Bonus! Transfer intern de grup din Brasov/Constanta, valabil doar la momentul rezervarii

• Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

vezi mai multe

• Intrarile la obiectivele turistice, alte servicii in afara celor mentionate in program, bacsisuri

• Excursiile optionale

• Taxe locale (se achita direct de catre turist la receptia hotelului)

• Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)

• Contravaloarea testului PCR inaintea plecarii din tara sau la destinatie, care intra in sarcina calatorului, functie de conditiile impuse de autoritati la data calatoriei

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre ROMA - PASTE 2022, Toate locatiile, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta