Complexul Wolf este situat la 1.5 km de Castelul Bran.
Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului. Amplasarea la numai 150m de DN 73A, face complexul destinaţia ideală atât pentru oaspeţii în tranzit cât şi pentru cei care doresc o vacanţă minunată.

Combinaţia ideală între nou şi tradiţional Complexul Complex Turistic Wolf - MediuWolf vă asteaptă la porţile Branului.

Servicii incluse:
30 Aprilie - Intampinare cu ciocolata si apa in toate tipurile de camere
01 Mai - Mic dejun bufet suedez. Sa sarbatorim ziua de 01 Mai cu foc de tabara seara cu protap, bulz pe jar, tuica si vin fiert si program de dansatori Zestrea Branului. Program de incondeiere oua de Paste. Dupa slujba de Inviere va asteptam cu un minibufet preparate traditionale pascale
02 Mai - Mic dejun bufet suedez. Pranz festiv pascal bufet suedez – bauturi traditionale incluse. Vanatoare de oua pt copii. Sa nu uitam si de parinti – va invitam la un concurs de Paste impreuna cu copii – stafeta familiala – aruncarea oualelor de la unul la altul, stafete alergarea cu oul in lingura, etc.
03 Mai - Mic dejun bufet suedez
Check-out
- Micul dejun se serveste in Restaurantul Taverna Lupilor. Orele de servire a micului dejun sunt intre 07.30-10.00. Meniul micului dejun este stabilit de catre administratia Complexul Wolf.
- Pranzul festiv de Paste se desfasoara in Restaurantul Taverna Lupilor. Meniul acestuia este stabilit de catre administratia Complexul Wolf. Ora de servire a pranzului festiv este 13.00. In tarif este inclusa si bautura: suc 250 ml, apa minerala/plata 500 ml, vin la sticla alb/rosu/roze 750 ml, 1 cafea, intampinare cu tuica si afinata 40 ml.
- Pentru celelalte mese care nu sunt incluse in pachetul puteti comanda ce doriti in restaurant, zilnic intre orele 12.00-22.00.
In incinta Complexului Wolf sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara Complexului.
Copiii cu varsta intre 0-7 ani au mesele incluse/sejur si li se acorda gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar).
In incinta Complexului Wolf sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara complexului.
Check-in-ul se face incepand cu ora 16.00, check-out-ul pana la ora 11.00.
In zilele din cadrul pachetului de Paste aveti acces gratuit la:
- Centrul Spa (piscina 250mp acoperita si incalzita, 2 saune uscate, 1 sauna umeda,jacuzzi)- functionalitatea acestora va depinde de reglementarile in vigoare la data inceperii sejurului
- Wi-fi in toate spatiile publice, internet cu cablu in toate camerele
- Locuri de parcare
- Spatiu de joaca exterior pentru copii
In zilele din cadrul pachetului de Paste va invitam la:
- Spectacol cu foc de tabara, vin fiert, bulz pe jar, purcelus/miel la protap – seara 01.05.2021
- Program de incondeiere oua – 01.05.2021
- Spectacol cu dansatori de muzica populara in seara de 01.05.2021
- Concursuri si jocuri tematice
Complexul Wolf nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamitati naturale, inzapeziri, inundatii sau diverse lucrari care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa,gaz sau energie electrica.
In dotarea Complexului Wolf se gasesc spatii si instalatii de agrement, teren de sport, piscina, saune umede si uscate, jacuzzi, locuri de joaca exterioare. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori.
Complexul Wolf si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Paste - Hotel Wolf 1, Bran, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta