Oferind o grădină şi acces gratuit la internet WiFi, complexul Sun and Sea Plus se află în Plaka la aproximativ 500 de metri de mare. Oraşul Chania este la 19 km, iar oraşul Rethimnon se află la 38 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Chania, situat la 29 km. Fabulos 9.3 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Oraşul Chania este la 19 km, iar oraşul Rethimnon se află la 38 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Chania, situat la 29 km.


Facilitati Hotel

Oferind o grădină şi acces gratuit la internet WiFi, o piscină în aer liber si in plus oaspeţii complexului Sun and Sea Plus au la dispoziţie o terasă.


Facilitati Camere

Fiecare cameră are o canapea extensibilă, o zonă de relaxare, un TV, o bucătărie bine utilată şi o baie privată cu articole de toaletă gratuite. Există un prăjitor de pâine, un ceainic şi un aparat de cafea.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel

Transport cursa charter TAROM OTP-CHQ-OTP (ZBOR DIRECT)

Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport

Taxe de aeroport

Asistenta turistica in limba romana

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Taxa de statiune(se achita la receptie) - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5 EUR si 4 EUR/camera/noapte

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei

Solicita oferta