Rixos Premium Tekirova

Kemer, Turcia
de la
EUR 3044 22 EUR
2 adulti


Descriere

Incadrat intr-o gradina minunata, hotelul ofera tot ceea ce este necesar pentru o vacanta in familie : copiii sunt deosebit de fericiti de Aquapark, adultii de diversitatea activitatilor,  divertisment si multitudinea de piscine.


Localizare

Hotelul este situat direct pe golful de nisip/pietris al hotelului, inconjurat de paduri de pini, in fata fundalului magnific al Muntilor Taur. Centrul orasului Tekirova este la cca. 2 km.


Facilitati hotel

Hotelul ofera camere cu vedere la gradina si la mare,  camere ce sunt dotate cu aer conditionat , minibar, telefon, tv cu ecran plat si wifi gratuit in tot complexul, prosoape de baie. Sunt disponibile 8 restaurante principale , cu specific international ,sud american,  regional si a' la carte. De asemenea , pentru zona de relaxare ,hotelul detine un centru de fitness, wellness, sporturi acvatice si 5 piscine exterioare.


Website

https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-premium-tekirova?utm_source=google%20Maps&utm_medium=seo%20maps&utm_campaign=seo%20mapsTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport si asistenta in lb. romana; Avion TSR-AYT Day 1 2022 Timisoara - Antalya; Taxe de aeroport; Avion AYT-TSR Day 1 2022 Antalya - Timisoara; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta